Ik heb het al bij veel verschillende blogs voor bij zien komen. Weetjes over de bloggers. Wordt zo’n blog net wat persoonlijker van. En ik vind het zo af en toe erg leuk om ze te lezen. Dus waarom zet ik ook niet een paar weetjes over mezelf op het grote internet. Vandaag een paar weetjes die jij misschien nog niet wist over mij!

Ik ben een langzame inpakker

Hoe vaak ik niet te horen heb gekregen dat ik langzaam mijn tas in pak is denk ik niet meer op twee handen te tellen. En ook niet op drie ;).Ik heb zo vaak te horen gekregen dat ik bij het inpakken van mijn tas na een les zo langzaam ben. ‘Merel schiet is op’ heb ik vaak van klasgenoten gehoord. Ik wil nu eenmaal mijn tas ordelijk inpakken. Zodat ik weet waar ik mijn agenda, telefoon en etui heb zitten. En dat gaat bij mij helaas niet sneller dan bij anderen.

Allergisch voor kerstbomen

Ik heb het ook al genoemd in de Christmastag. En ja echt, ik ben écht allergisch voor kerstbomen. Het heeft een bepaald stofje waar ik niet tegen kan. December is daarom ook een verschrikkelijke maand wanneer ik op bezoek ga bij anderen. In de hoop dat ze een neppe hebben staan ga ik dan bij ze langs. En wanneer ze dat niet hebben sta ik er niet versteld van dat ik last krijg van mijn ogen of dat ik een loopneus krijg van die bomen. Prettig is anders zullen we maar zeggen.

Ik ben een twijfelaar

Ik kan overal over twijfelen. Over het kopen van een nieuwe trui, het kopen van een boek of zelfs het kopen van een bepaald soort vleeswaren. Overal twijfel ik over. Dit komt voor een groot deel omdat ik best perfectionistisch ben. Ik wil alles graag heel goed doen. Dus ook met het kopen van spullen. Soms is dat handig, dan ga ik niet over mee zee in. Maar af en toe is het vooral heel lastig. Twijfelen kost tijd en die tijd heb ik niet altijd.

Ik vind melk en sinaasappels echt niet lekker

Ik lust vrijwel alles. Bijna alles. Behalve sinaasappels en melk vind ik echt niet lekker. Allebei vind ik al een tijdje niet lekker. Melk vanwege de smaak en sinaasappels vanwege de structuur. Echt, dat hoef je mij niet voor te schotelen. Maar sinaasappelsap lus ik dan weer wel. Heel apart.

Het liefst creatief bezig

Is het niet met mijn blog, dan maak ik wel foto’s, haak of brei ik of teken ik er op los. Ik ben het liefst zo creatief mogelijk bezig op een dag. Ik kan er echt mijn plezier en ontspanning van krijgen. Wat natuurlijk heel fijn is.

Heel goed in alleen zijn

Ik kan heel goed in alleen zijn zijn. Dat heb ik afgelopen zomer natuurlijk goed bewezen door dat ik alleen op reis ging voor 3 weken. Maar daarnaast vind ik het in het dagelijks leven soms ook gewoon heel fijn om alleen te zijn. Zelf dingen te doen waar ik op dat moment zin in heb vind ik heerlijk. Overdag alleen zijn in huis, prima. Op zaterdag een filmavond houden, heb ik ook geen problemen mee. Natuurlijk vind ik het ook fijn om onder de mensen te zijn. Want een echt kluizenaarsleven heb ik natuurlijk niet. Maar alleen zijn op zijn tijd vind ik af en toe wel lekker.

Liefs,
Merel 

 

2 comments on “#1 Facts about me”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.