Wat is oktober voor bij gevlogen! We leven alweer in de een-na-laatste maand van 2018. Tijd om even te reflecteren op oktober. Wat was er allemaal gebeurd in oktober waar ik blij van werd? Altijd leuk om even terug te kijken op de maand vind ik.

 In oktober werd ik blij van:

 • het beginnen met mijn nieuwe werk in de wijk als verpleegkundige
 • Mijn eerste echte eigen dienst te mogen doen in de wijk mét bereikbare dienst
 • Überhaupt weer te mogen werken met een heel leuk team.
 • Een paar keer in de boot gestapt om weer te kunnen roeien.
 • Bullet journal date gehad met iemand van mijn roeivereniging, heel leuk dat ik nu ook iemand heb gevonden die dat ook doet in mijn omgeving.
 • Misschien klinkt dit echt een beetje nerdy, maar ik vond de afgelopen weken op mijn studie echt heel erg leuk om te doen. Ik heb echt heel veel geleerd en vond het ook leuk om te leren.

 • Mijn ontgroening bij Phocas (de studentenroeivereniging waar ik bij zit) heb ik deze maand ook gehad. Dat was in het eerste geval wel een beetje gefeut (studentikoze manier van pesten van vooral eerste/nuldejaars). De dag zelf was op zich nog niet eens zo leip qua opdrachten enzo. Maar vooral het feest op het eind van de dag was erg leuk!
 • Afgelopen maand had ik alweer mijn eerste vakantie, herfstvakantie. Ook die week heb ik lekker genoten van het weer en mijn vrije tijd.
 • Ook had ik afgelopen maand een afspraak bij de longarts staan, nu kan je denken waarom vond je dit nou leuk? Ik heb een hele fijne longarts gekregen in Nijmegen die mij heel goed geholpen heeft. Hij heeft bij mij een luchtweginfectie ontdekt waardoor ik nu aan de antibiotica zit. Dit was anders niet ontdekt.
 • Ik heb de afgelopen maand mijn eerste module op mijn studie afgerond. Ik ben zelf erg tevreden over mijn eigen inzet die ik de afgelopen module heb getoond.
 • Als laatst heb ik afgelopen maand mijn broertje opgezocht bij de Radioschool in Hilversum. Hier werd een podcast gemaakt over wat hij zoal heeft gedaan het afgelopen jaar bij de Radioschool wat een onderdeel is van de KRO-NCRV.

Zoals altijd ben ik weer zeer benieuwd wat november gaat brengen, en daarna zitten we alweer in de laatste maand van het jaar!

Wat heb jij gedaan deze maand waar jij blij van werd?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.