De eerste fact’s about me staat alweer even online. Die kan je hier terug lezen!  Ik vond dat zo leuk om te schrijven dat ik nu alweer nummer 2 voor je klaar heb staan. Dit keer allemaal feitjes voor mij over van alles en nog wat!

Ik ben perfectionistisch

Tja, als ik een ding wel ben, dan is het wel perfectionist zijn. Ik wil graag alles tot in de puntjes goed op orde hebben. Met uitzondering van mijn slaapkamer. Die is meestal een grote troep met van alles en nog wat. Wel wil ik alles zo goed mogelijk doen. Ondertussen ben ik er wel uit dat dit niet altijd haalbaar is. En ja, ook dat vind ik af en toe best moeilijk om daar van uit te gaan. Want het liefst maak ik geen fouten, doe ik alles goed en komt ook alles goed. Helaas werkt dat niet zo in deze wereld en ga je af en toe ook gigantisch op je snufferd.

Ik vind het moeilijk om mijn emoties onder woorden te brengen

Ik wist dit eerst helemaal niet. Maar nu ik een paar gesprekken heb gehad met een belangrijk persoon ben ik er uit dat ik dat dus wel heb. Heel veel puzzelstukjes kwamen zo op zijn plaats in mijn hoofd. Ik vind het niet moeilijk om aan te geven wanneer ik blij of enthousiast ben. Daar in tegen vind ik het wel enorm lastig om aan te geven bij mensen dat ik boos, verdrietig, gestrest of andere vervelende emoties heb. Hiermee ben ik nu wel mee bezig om dat onder woorden te krijgen. Wel heel erg pittig moet ik je zeggen!

 

De band tussen mijn broertje en ik is heel goed

Ik heb echt een enorm sterke band met mijn broertje. We kunnen soms ook echt de haren van elkaars hoofd aftrekken maar he, dat is volgens mij bij elke broer en zus wel het geval. Ik weet niet hoe ik het je moet uitleggen maar we kunnen gewoon ontzettend goed met elkaar vinden. We vullen elkaar aan op sommige vlakken en we kunnen aan elkaar soms advies geven. Of gewoon keihard lachen om elkaar :).

Guilty pleasure: Caramel zeezout van Tony’s Cholonely

Een van mijn guilty pleasures is toch echt wel de caramel zeezout reep van Tony’s. Hij. is. zo. Freaking. Lekker! Als je hem nog nooit geprobeerd hebt moet je nu naar de winkel rennen om hem te proberen. Echt waar, wanneer ik zin heb in chocola ga ik  voor deze reep van Tony’s. Dan is die meestal wel in een keer op ;).

Van klapperige deuren wordt ik kriegelig

Als ik in bed lig en er staat nog een deur op een kier die klappert tegen de meur kan ik daar ontzettend kriegelig van worden. Ik MOET die deur dan gewoon dicht doen want anders kom ik echt niet in slaap. Al helemaal wanneer die onregelmatig tikt tegen de muur. Ik wacht meestal even, want als ik in bed lig wil ik er niet gelijk weer uit, ik ben wat dat betreft echt een koukleum.

Dit was hem dan alweer voor deze keer. Ik kan je nu al zeggen dat hier zeker meer vervolg op komt. Ik vind het zo leuk om dit te schrijven. Wie weet herken je wel wat dingen van mij in jezelf!

Waar kan jij enorm kriegelig van worden?

Liefs,
Merel

 

 

3 comments on “#2 Facts about me”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.