img_20160909_142547

De afgelopen 2/3 weken zijn vliegensvlug voor bij gegaan. Ik heb zoveel meegemaakt, gedaan en gezien. Omdat niet elke week even spannend was leek het mij een goed idee om gewoon wat foto’s achter elkaar te zetten en te vertellen wat ik toen heb gedaan. Zeg maar een soort weekoverzicht maar dan van meerdere weken. Omdat mijn dagen doordeweeks meestal niet zo heel spannend zijn tegenwoordig. Ik loop stage, eet wat en ga slapen. Maar wanneer ik vrij heb of in de weekenden probeer ik meestal wel wat te ondernemen.

20160908_180303snapchat-3711073463538928540 snapchat-7726885440745887422

Met een goeie vriend ging ik uit eten op een nieuw pannenkoekenschip bij ons in de stad. Ik was er nog nooit geweest, en voor hem gold hetzelfde. Ik had verwacht dat er heel veel krijsende kinderen rond liepen, maar dat viel heel erg mee. Het was juist heel rustig. Zeker een aanrader wanneer je een keer in Assen bent. Ik ging trouwens voor een pannenkoek met banaan, kaneel en rietsuiker en als dessert voor een drentse wafel met warme kersen. Heerlijk!

20160909_13314720160909_132417img_20160909_142547

Daarna ging ik op een vrije vrijdag naar Amsterdam om een vriendinnetje op te zoeken die daar al en tijdje op kamer woont. We kennen elkaar al sinds de basisschool maar zien elkaar ongeveer 1 á 2 keer per jaar. Omdat we allebei druk bezig zijn met onze opleidingen. Uiteindelijk na een lange treinreis zijn we bij Hanneke’s Boom wat gaan lunchen. Ik was er nog nooit geweest. Maar het ligt vlakbij het spoor, en is een heel leuk plekje aan het IJ. We hebben er samen geluncht met garnalen kroketten die heel erg lekker waren! Ik vind dat zo leuk hé, met vriendinnen afspraken die je lang niet hebt gezien. Wat praten over wat er in elkaars leven speelt. Gewoon een hele leuke middag was het. En ook weer goed om elkaar gezien te hebben

20160916_194413

Mijn ouders waren ondertussen maandag alweer 20 jaar getrouwd. Tijd om weer is gezellig met elkaar uit eten te gaan vorige week vrijdag. Ik kijk zelf altijd heel erg uit naar het dessert. Mijn favoriete deel van de hele maaltijd in een restaurant. En ging samen met mijn broertje voor Chocolate Madness. Een chocolade taart met ganache en chocolade ijs. Ook al zo lekker!

img_20160902_215340

Ook ging ik naar een dierbare vriendin in Leeuwarden. Spreek ik ook niet vaak via app of andere kanalen maar denken vaak aan elkaar. Een paar weken geleden ging ik naar haar toe op een vrijdag om samen te stappen in Leeuwarden. Dat konden we beter niet doen, want het was zo rustig in Leeuwarden. Dus de volgende keer kom ik op zaterdag, haha. Maar wel kunnen bijkletsen over van alles en elkaar weer is kunnen zien is ook al heel fijn

img_20160911_203619

Vorige week zondag had ik familiedag. Leuk hoor, maar ik vind altijd dat je dan zo’n geforceerd praatje moet houden over hoe het gaat op school en dat soort dingen. Gelukkig waren mijn neef en aangetrouwde nicht er om samen er een leuke dag van te maken. Samen met mijn neef gingen we in een kano varen naar Bolsward. En dat ging verrassend goed! Top team in een kano. De dag er na had ik spierpijn in mijn armen, wist niet dat het zo intensief kon zijn.

img_20160914_112858

Back to Buisness! Ik heb al zo lang niet meer geblogd voor mijn gevoel. Daar wil ik de komende weken echt verandering in brengen. Vooral omdat steeds minder lang licht blijft moet ik het er echt van nemen op mijn vrije dagen. Probeer ik ook zoveel mogelijk te doen naast mijn stage opdrachten. Maar van de Naked Basics kan je in de loop van de week zeker een review van verwachten!

img_20160917_131839

Ik heb een kamer! Dat was al even bekend, maar afgelopen zaterdag heb ik hem dan ook kunnen bezichtigen. Aankomende zaterdag ga ik samen met mijn vader er in klussen. Sauzen en verven wordt het. Gisteravond heb ik al gekeken in de Gamma en de Karwei voor de kleuren. Ik wil namelijk alles wit hebben, maar er zijn zoveel verschillende soorten wit dat je door de bomen bijna niet meer het bos ziet. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in om van mijn kamer echt mijn kamer te kunnen maken.

snapchat-649618593863210617

Een beetje onduidelijke foto maar wanneer je een nieuwe kamer hebt is IKEA zo een beetje je tweede thuis. Samen met moeders heb ik al veel in huis gehaald voor mijn nieuwe kamer. Ik ben er nog lang niet, want ik wil nog een nieuwe kledingkast, bed en een nieuw bureau. Of ik dat allemaal bij de IKEA wil halen is nog onduidelijk. Want misschien wil ik ook wel wat via marktplaats kopen, scheelt toch een hoop geld dan. Ach we zien wel even, als je nog tips hebt voor spullen die je via marktplaats koopt, laat het mij dan weten. Dit wordt mijn eerste keer dat ik via marktplaats spullen wil gaan kopen!

Ik heb weer genoeg meegemaakt zoals je ziet. En de komende weken worden ook alleen maar drukker. Stage, verhuizen en ondertussen nog afspreken met vriendinnen en vrienden, sporten en ook nog af en toe gewoon thuis zijn. Ik heb in ieder geval heel veel zin in de komende weken, en hoop dat het allemaal een beetje goed gaat, want stage staat voor nu toch echt op de eerste plek. Ik ga hoe dan ook mijn laatste stage heel goed halen!

Liefs,
Merel 

 

 

1 comment on “2 weken van september in foto’s”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.