Nu ik in februari 20 geworden bent betekent het dat ik over 10 jaar alweer 30 bent. Want ja het is een bekend rekensommetje. Ik vond de afgelopen 10 jaar al snel gaan, dus de aankomende 10 jaar zullen ook niet heel langzaam voor bij gaan lijkt me. Ik zie er totaal niet naar uit om 30 te worden. Als je mij vraagt wat mijn favoriete leeftijd tot nu toe is, is dat toen ik 18 jaar was. Er ging voor mijn gevoel echt een hele wereld voor mij open op die leeftijd. Ik mocht in een keer heel wat meer dan toen ik nog maar 17 was. Maar goed, even terug naar het onderwerp. Ik heb voor de voor de aankomende 10 jaar een soort bucketlist opgesteld met dingen die ik wil doen voor m’n 30ste. Uiteenlopend van de gekste dingen. Vandaag laat ik je zien wat die 30 dingen zijn die ik graag wil gaan doen. Af en toe licht ik uit waarom ik dat zo graag wil doen voor mijn 30ste.

Hier gaan we dan mijn 30 before 30 lijstje;

 1. Een festival bezoeken
 2. ‘Ik hou van jou’ zeggen en menen
 3. Een week zonder mobiel, tv of digitale media
 4. Leren van mezelf te houden
 5. Vijf grote steden bezoeken (Milaan, Hongkong, Londen, NYC, Rio de Janairo zijn enkele voorbeelden van grote steden)
 6. Zonsondergang op Ibiza bewonderen
 7. roadtrippen met beste vriendinnen
 8. Een fietsvakantie door het buitenland
 9. Geld uitgeven aan een 1/2/3 sterren restaurant
 10. Een marathon lopen
 11. Duidelijk maken wat ik echt wil met mijn leven
 12. Tijd en moeite steken in familie
 13. Moeilijke feedback aanvaarden en aan werken
 14. Naar Schiphol gaan en last minute een vliegticket boeken
 15. Een nacht doorbrengen in een bijzonder hotel (zoals een ijshotel of een hotel in bomen)
 16. Naar een land in Afrika of Latijns Amerika gaan om een nieuwe cultuur te leren kennen
 17. Een nieuwe taal leren (zoals Spaans lijkt me wel wat!)
 18. Carnaval vieren
 19. Alleen reizen buiten Europa

 20. Snorkelen in een helder blauwe zee
 21. Op wintersport gaan met vrienden
 22. Iets van een designer kopen
 23. Een groot verjaardagsfeest geven
 24. Echt oprecht verliefd worden op iemand
 25. Een gebroken hart overleven
 26. Een berg beklimmen op de fiets
 27. In de regen hartstochtelijk zoenen (net zoals in de notebook, bucketlist materiaal πŸ˜‰
 28. leren netwerken
 29. Een verzameling van polaroids aanleggen van de 10 jaar tot ik dertig ben
 30. Een capsule wardrobe aanleggen

Heel veel verschillende bucketlist puntjes die ik de komende 10 jaar wil gaan doen. Een van de leukste vind ik het naar Schiphol gaan en zomaar en vliegticket ergens heen boeken. Wat een verassing heb je dan te pakken haha. Maar op wintersport gaan lijkt me ook geweldig met vrienden. Dat wordt dan sowieso een vakantie met een gouden randje denk ik. Sowieso heb ik hele goede herinneringen van vroeger aan wintersport dus met vrienden moet het al helemaal geweldig zijn.

Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen wat ik zoal voor mijn 30ste wil gaan doen. Nu nog voor elkaar krijgen dat ik deze 30 dingen ook echt ga doen voor mijn 30ste. Moet wel lukken denk ik! πŸ™‚

Wat wil jij graag doen voor je 30ste?

Liefs,
Merel

 

1 comment on “30 before 30, wat ik nog graag wil doen voor mijn 30ste!”

 1. Zo lastminute naar Schiphol gaan en daar een ticket boeken lijkt me echt wel een toffe ervaring! Vind sowieso dat je lijstjw vol met leuke dingen staan. Heb ik gelijk wat inspiratie uit opgedaan haha! Wat ik nog voor mijn 30e wil doen? Nog veel reizen, hopelijk trouwen, een huis kopen, een toffe baan krijgen… allemaal grote doelen eigenlijk. :p
  Sandra onlangs geplaatst…Blijmakers | Leuke lente & zomer pyjama’s #2My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.