Naast dat ik zelf af en toe blog volg ik er ook heel wat. Tegenwoordig is dat heel makkelijk via het platform van Bloglovin’. De meeste bloggers zijn aangesloten bij dit platform waar door je ze allemaal heel makkelijk al hun artikelen kan lezen. Ik heb een paar favoriete bloggers waarvan ik de site sowieso wel elke dag bezoek. In dit artikel stel ik je voor aan 4 bloggers die ik nu al een tijdje volg.

De foto’s die ik bij de verschillende bloggers heb geplaatst komen van hun eigen instagram-account.

Diamonds for breakfast

Voor handige blogtips kijk ik graag op de website van Tarinda. Ze legt heel duidelijk en makkelijk uit en wat je allemaal nog kan leren rond om het bloggen en carrière maken. Zo heeft ze heel wat tips online staan. Door haar heb ik bijvoorbeeld ontdekt wat nou precies een nofollow link inhoudt. Ik ga je nu niet helemaal uitleggen hoe dat allemaal zit, bekijk dat zelf maar op haar blog :). Ik raad je zeker even haar site aan voor handige tips over bloggen en carrièretips.

Sanny zoekt geluk

Als ik van een iemand meer energie krijg is het wel van Sanny. Ik krijg altijd zo’n inspiratie kick van deze vrouw die nooit moe, boos of verdrietig lijkt te zijn. Ze zit vol positiviteit en dat laat ze graag merken in haar video’s. Ze spoort me echt aan om over dingen na te denken waar ik anders nooit over zou nadenken. Wanneer je niet zo goed weet waar jou koers in het leven wil heen gaan moet je zeker even de video’s van Sanny kijken. Al is het maar voor de inspiratie kick die je er uit haalt!

Annemerel

Naast dat we dezelfde naam delen vind ik deze blogger/vlogger altijd zo spontaan overkomen! Ik volg haar vlogs sinds vlogmas (24 dagen voor kerst vloggen) en nu ze elke dag vlogs online zet vind ik het alleen nog maar leuker om naar haar te kijken. Ook volg ik haar op haar blog met haar hardloopupdates. Ik krijg altijd spontaan zin om ook maar weer is een rondje te lopen. PR’s zetten is nog niet mijn ding. Maar wie weet. En wie weet loop ik door Annemerel ook wel mijn eerste hardloopwedstrijd. Wordt vervolgd!

Iris Praat

Last but not least! Iris volg ik nog niet zo heel lang. Ik kwam toevallig door bloglovin’ bij haar terecht. Zelf blog ik ook over beauty en dat soort ongein. En dat doet Iris ook. Iris is journalist maar schrijft daarnaast ook op haar blog over beauty en make-up. Ze schrijft met een eerlijke mening over wat ze er goed en minder goed aan de producten vind. De foto’s vind ik altijd erg mooi die iris maakt en ze plaatst fijne reviews. Zo weet ik wat ik wel en niet hoef te kopen. Een super leuke beautyblogger die zeker weten een bezoekje waard is.

Het zijn allemaal stuk voor stuk verschillende bloggers maar daarom net zo leuk om te volgen. Want als iedereen hetzelfde zou doen zou het ook maar saai zijn vind je niet? Ik hoop dat je wat aan mijn artikel hebt gehad om zo ook weer nieuwe mensen te kunnen gaan volgen :).

Welke bloggers volg jij al een tijdje?

Liefs,
Merel

 

5 comments on “4 bloggers die ik graag volg”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.