Het is al weer een tijd geleden dat ik wat gepost heb over films. Om precies te zijn alweer meer dan 2 jaar geleden!  Er is alweer een heel jaar voorbij waar ik verschillende films heb gezien. Ik ga het vandaag vooral over de film hebben die ik de afgelopen tijd heb gezien. Een paar hele mooie films zitten erbij!

The Longest Ride

Ik heb deze film samen met mijn nicht gezien. Het is een romantische film die echt ontzettend leuk is. Het gaat over een rodeo stier rijder en een meisje die studeert. Ze komen elkaar toevallig tegen op een rodeo wedstrijd. En daarna volgt een verhaal met een mooie gedachte. Gewoon een film die je gezien moet hebben!
Bron foto

The spirit of christmas

Deze film zag ik toevallig op netflix rond de kersttijd. Ik had hem in mijn lijst gezet en er eigenlijk niet meer aan gedacht. Toen ik tussen kerst en oud en nieuw een avond niets te doen had ging ik deze film kijken. Het gaat over een vrouw die makelaar is en een herberg moet verkopen. In die herberg zit een geest. Ze is niet bang voor geesten en gaat op pad. Uiteindelijk raakt ze verliefd op de geest. Het is een leuke film voor kerst maar vond hem niet super spannend. Gewoon een fijne weg kijker.
Bron foto

 

Ventoux

Met kerst komen er altijd allemaal leuke films op tv! Zo ook Ventoux. Een film die ik al heel lang wilde zien maar die ik niet legaal kon kijken. Ik had er misschien iets meer van verwacht want hij viel me een klein beetje tegen. Het einde is ook heel abrupt. Wel een leuke film als fietsliefhebber.
Bron foto

Zootropolis

Als ik een leuke tekenfilm mag uitkiezen die ik in 2016 heb gezien is het sowieso zootropolis. Het gaat over een konijn die graag politievrouw wilt worden. Iets wat in haar familie niet voorkomt. Maar het lukt haar en gaat in de grote stad aan het werk als politievrouw. Daar moet ze uiteindelijk een moeilijke missie doen. Ook bij deze film zit er een mooie boodschap bij. Hoe groot je ook bent, ga altijd je dromen achter na en haal ze!
Bron foto

 

New Year’s Eve

Een hele leuke nieuwjaarsfilm. Iedereen viert nieuwjaarsavond anders. In deze film zijn verschillende verhalen aan elkaar verbonden. Ook weer een leuke weg kijker. En nu het nieuwe jaar is ingeluid al helemaal een leuke film om te kijken.
Bron foto

Ik heb weer heel wat films gezien. Ik vond ze allemaal wel leuk om naar te kijken. Vooral Zootropolis vond ik echt een leuke tekenfilm. Leuk verhaal met een leuke boodschap. Ik hoop in 2017 ook weer genoeg leuke films te kijken.

Welke film heb jij voor het laatst gekeken?

Liefs,
Merel

 

 

 

1 comment on “5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.