DSC05423

Vorige week is er helaas niets online gekomen. Dit is gekomen omdat ik eigenlijk eerlijk gezegd heel erg druk was met allemaal dingen die ik naast het bloggen doe en omdat ik aan het leren was voor de tentamenweek die vanaf vandaag bij mij begint. Oke, het zijn maar 2 tentamens die ik heb deze week maar ik moest er enorm veel stof voor kennen. Dus vandaar! Als ik aan het leren ben voor een toets gaan er zoveel gedachtes door mij heen dat het me leuk lijkt om dat vandaag met jullie te delen!

1. Wat had ik allemaal wel niet gedaan als ik nu niet hoefde te leren?

Wat ik allemaal wel niet had gedaan? Nou waarschijnlijk van alles maar ik had niet in van die stoffige boeken met mijn neus gezeten, haha. Ik ben waarschijnlijk niet de enige die dit denkt wanneer je aan het leren bent.

2. Ik heb zin in chocola!

Ik heb altijd maar dan ook altijd zin in lekker eten als ik aan het leren ben. Dan denk ik niet alleen maar aan chocola maar ook aan pepernoten of andere lekkers. Maar als het puntje bij het paaltje komt zit ik meestal niets te eten als ik aan het leren ben. Meestal zit ik gewoon braaf aan een grote kop thee.

3. Ik heb het koud.

Ik krijg het ook altijd van leren koud. Dit komt omdat ik altijd stil zit als ik aan het leren ben. Het is daarom ook helemaal niet slecht om tussendoor even wat te doen. Zoals bijvoorbeeld stofzuigen of de vaatwasmachine uitruimen. Krijg je toch nog wat beweging.

4. Ik moet eigenlijk ook nog wat kopen in de stad

Ja, dat denk ik ook heel vaak. Dan moet ik nog een verjaardagscadeautje kopen of boodschappen doen voor het avond eten. Ik heb altijd wel zin om iets te kopen als ik aan het leren ben.

5. Oke, we gaan ervoor! Ik doe het voor mijn toekomst…

Dat leren nier mijn favoriete hobby is, heb je vast al gemerkt. Maar goed, we doen het uiteindelijk omdat papiertje over jaar op te halen. Want daar ga ik nou eenmaal voor. Want dat leren doe je eigenlijk toch alleen maar voor jezelf.

Zo, en dan ga ik nu met mijn neus de boeken weer in van anatomie. Ook al vind dat leren niets aan, ik zal en moet toch een voldoende binnenslepen! Deze week moet ik even die twee tentamens rocken en daarna weer gewoon de lessen volgen. Daar kijk ik in ieder geval weer heel erg naar uit! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen (en misschien herken je ook wel wat van je zelf in mijn gedachtes).

Wat denk jij meestal aan als je aan het leren bent?

Liefs,
Merel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.