DSC06772

Ik ben vast niet de enige die het moeilijk vind om altijd maar weer een passend en leuk cadeau te geven voor een verjaardag van een vriendin. Vandaar dat ze bij mij al hun tips mogen droppen zo dat ik een beetje het idee heb wat ze voor hun verjaardag willen hebben. Want niet is zo vervelend om een cadeau te krijgen waar je eigenlijk helemaal niet tevreden mee bent. Vandaag deel ik mijn tips die ik meestal probeer te gebruiken als een van mijn vriendinnen jarig is.

1. Maak iets lekkers

Wie is daar nou niet blij mee?! En zeker wanneer het zelf gemaakt is. En wanneer je het hebt gegeven kunnen jullie het natuurlijk gezellig samen opeten!

2. Gebruik foto’s van jullie

Voor een verjaardagscadeau is het natuurlijk super leuk om een foto collage te geven. Ik vind het zelf vooral heel erg leuk om foto’s van #mobileprint cadeau te geven die je bij HEMA kan bestellen. Deze zijn net weer wat anders dan ‘normale’ foto’s. En herinneringen cadeau geven doen het altijd goed!

3. Een dagje weg

Het ligt wel een beetje aan je budget wat je hieronder verstaat. Je kan natuurlijk samen naar een stad gaan om te winkelen. Maar je kan ook samen een dagje naar de sauna gaan om helemaal te relaxen. Ik zou dan wel voorstellen dat zij dan ook een deel mee betaald, anders wordt het misschien wel een duur verjaardagscadeau.

 DSC067734. Samen naar een concert

Dit ligt ook wel weer aan je budget, maar de meeste concertkaartjes zijn redelijk goed te betalen. Zo heb je concertkaartjes voor 20 euro (meestal van Nederlandse artiesten) maar ook wel van 40. Ook hier kan je voorstellen dat jij de helft van haar kaartje bijvoorbeeld betaald.

5. Stel een pakket samen

Van bijvoorbeeld jou favoriete make-up of lichaamsverzorging of juist die van haar. Of een uitgaans of op stap pakket waar bij je verschillende soorten drank en snacks in stopt voor de perfecte avond stappen. Je kan het zo gek niet bedenken en is ook weer een erg origineel idee.

Ik hoop dat ik je zo wat meer inspiratie heb kunnen geven voor verjaardagsideeën. Ik heb tenminste genoeg ideeën kunnen opdoen voor vriendinnen van mij.

Wat geef jij een vriendin voor haar verjaardag? En heb jij nog originele ideeën? 

Liefs,
Merel 

4 comments on “5 tips voor een origineel cadeau voor vriendinnen”

  1. Ik vind het ook altijd lastig, dus zodra ik (online) iets zie waarbij ik DIRECT aan een bepaalde vriendin moet denken, sla ik de link op of bestel ik het meteen. Dat blijken dan vaak toch de beste cadeaus. Ook handig: in de Linda staan echt fantastische originele websites/merken die je goed als cadeau inspiratie kunt gebruiken. Vaak wel aan de dure kant, maar toch!
    Merel onlangs geplaatst…AUGUST OUTFIT RECAPMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.