Ik denk dat iedere vrouw er wel van houd. Goedkoper je spullen kunnen krijgen zonder dat je er extra voor hoeft te betalen. Ik houd er in ieder geval wel van. Ik koop liever wat goedkoper in dan dat ik het volle pond voor iets hoef neer te leggen. Altijd op zoek naar de beste aanbiedingen wanneer ik wat nodig heb! Vandaag deel ik mijn tips om geld te besparen op beauty producten.

1. Waar kan je het product het goedkoopst krijgen?

Hier kijk ik ook echt naar! Wanneer ik een douchegel bij de een voordeliger kan krijgen dan bij een andere winkel ga ik altijd voor de goedkoopste. Zelfs al moet ik daar eventjes voor rijden. Het bespaart je toch flink wat geld!

2. Sparen via spaarkaarten

Ik spaar vooral via de kaarten van Etos, Kruidvat en TBS. The Body Shop heb ik denk ik het meest gebruikt. Daar krijg je ook het meeste korting mee denk ik. Wanneer je 50 euro hebt besteed bij TBS (in een keer of meerdere keren) krijg je 5 euro tegoed voor de volgende keer dat je bij hun langs komt. Ideaal! Ook op je verjaardag krijg je 5 euro tegoed. Ik koop daar meestal een handcrème voor. Dan hoef je maar 0,50 cent bij te betalen (bij die kleine handcrème’s dan)! De sephora kaart heb ik nog niet zo heel lang. Ik moet daar nog even de voorwaarden van lezen. Maar een spaarkaart is nooit verkeerd om te hebben. Niet alleen spaarkaarten van parfumerieën maar bijvoorbeeld ook van de HEMA. Die heeft sinds kort een spaarkaart gelanceerd en heb ik ook al in mijn bezit. Ik houd van HEMA!

3. Aanbeidingsjager!

Ik ben een echte aanbiedingsjager. Altijd ben ik op zoek naar de perfecte aanbieding. Zo koop ik altijd mijn shampoo, conditioner en douchegel in de aanbieding. Ik ben nooit het gehele bedrag kwijt voor mijn doucheproducten.

4. Kwaliteit versus goedkoop

Ik hoef zelf niet van alles het beste van het beste te hebben. Zo vind ik de eyeliner van Catrice prima. En was ik mijn kwasten met Zwitsal en niet met een of ander duur middeltje waar je je kwasten ook mee kan wassen.

5. Veel inkopen

Ik doe dit vooral met deoderants en tandpasta. Daar heb ik toch geen voorkeur voor en gebruik ik alleen maar voor een fris gevoel. Bij het Kruidvat kan je meestal wel voordeelshoppen. Zo had ik laatst 5 tubes tandpasta voor nog geen 5 euro. Top deal! Zo kan ik het geld wat ik bespaart heb weer aan iets anders uitgeven. Want waarom zou je in hemelsnaam meer neer leggen voor iets als je het ook goedkoper kan krijgen?

Extra tip: Naar de Duitse drogist!

Ik heb het wel al vaker verteld maar echt, ga is naar onze Oosterburen toe voor make-up en verzorgingsproducten!Vooral de merken Dove, Nivea en Maybelline zijn vaak wat goedkoper in deze drogisten. Maar je hebt ook de fijnste producten van het huismerk van de DM, Balea.

Hierbij mijn tips voor goedkoper kopen van je verzorgingsproducten + make-up. Ik hoop dat je er wat aan hebt!

Wat is jouw tip om goedkoper aan je beauty producten te komen?

Liefs,
Merel

5 comments on “5x manieren om geld te besparen op beautyproducten”

    • Ahh dankje Iris! haha ja, dat laatste heb ik ook wel opgemerkt. Het is handig om van bepaalde dingen een back-up te hebben. Maar 1 back-up is inderdaad meer dan genoeg.

  1. Met het pasje van de kruidvat spaar je ongemerkt je punten en als er aanbiedingen zijn voor gratis priducten kijk ik of er iets bij zit. Vorig jaar heb ik mascara en veel lipbalsems gratis gekregen en deze waren weer een fijn cadeautje voor sinterklaasavond.
    Bedankt voor je vele tips kan er zeker iets mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.