DSC08664

Over iets minder dan een maand (!) ga ik weg. Op vakantie. Alleen. Door europa. Tja, dat is voor de een heel erg schrikken. Zo alleen weg drie weken lang. Voor mij is het iets waar ik heel erg naar uit kijk. Al maanden eigenlijk. Maar daar is ook het een en ander aan vooraf gegaan. Een backpack kopen. Slotjes en een lijftas had ik ook nodig en moesten ook gekocht worden. En dat zijn natuurlijk allemaal hele belangrijke dingen. Vandaag laat ik je lezen wat ik zelf heel belangrijk vind wanneer ik weg ga of op reis ga.

DSC08662

Paspoort + medisch paspoort

Ten eerste is natuurlijk je paspoort een van de belangrijkste dingen voor wanneer je op reis gaat. Anders kan je je niet legitimeren. En het medisch paspoort is niet voor iedereen even belangrijk. Voor mij helaas wel. Omdat ik elke dag medicijnen gebruik. Zo kunnen ze in het ziekenhuis zien welke medicijnen ik gebruik als ik daar terecht kom voor het een of het ander (maar dat hopen we natuurlijk niet!)

DSC08666

Mijn interrail pas

Ik denk dat dit toch wel een van de belangrijkste dingen is die ik meeneem op reis. Dit is mijn vervoer om van stad naar stad toe te gaan. Dus die moet ik echt echt niet kwijt raken…

DSC08661

Lijftasje met daarin de belangrijkste documenten

Mijn lijftasje is een van de belangrijkste dingen die ik met me mee draag. Hier heb ik mijn bankpasjes in, mobiel, reisdocumenten maar ook mijn reisverzekering en de papieren van mijn hostels waar ik slaap enzo. In principe mijn handtas maar dan op mijn lijf. Zodat mensen van buitenaf er niet zomaar bij kunnen graaien.

DSC08659

Mobiel

Waar ben je tegenwoordig nog zonder mobiel? Mijn mobiel is ook een van de belangrijkste dingen die ik mee neem op vakantie. Al is het maar om hem te gebruiken voor muziek, om een foto te maken of om te gebruiken als gps. Maar zeker ook om mijn familie op de hoogte te brengen van waar ik ben enzo. Zonder mobiel (en eventueel een powerbank) ben ik nergens.

DSC08656

Oordopjes van Beats By Dr. Dre

Er is een grote kans dat ik veel muziek ga luisteren als ik onderweg ben in de trein of onderweg ben naar mijn hostel. Ik heb dan ook het liefst oordopjes mee die tegen een stootje kunnen. Deze Urbeats van Beats by Dr. Dre. zijn perfect voor mijn lange reis door Europa. Er komt een geweldig geluid uit en er zitten verschillende maten oordopjes in. Voor ieder wat wils. En zelfs als ik ze zou willen opbergen zou ik dat doen in het speciaal bijgeleverde tasje. Ideaal! Je kan de oordopjes kopen bij GSMpunt. Waar je deze headset maar ook andere kunt kopen.

DSC08654

Zo, ik heb dat je nu een beetje een beeld hebt gekregen wat voor mij heel belangrijk is voor op reis. Natuurlijk vind ik het ook heel belangrijk om mijn make-up, kleding en huidverzorging mee te nemen op reis. En neem ik dit ook zeker mee in mijn backpack. Maar dit zijn voor mij echt de belangrijkste spullen wanneer ik op reis ga. En natuurlijk geld wat ik uitgeef is ook een puntje wat heel belangrijk is op reis. Ik denk dat ik ook nog een artikel maak van wat er nou precies mee gaat op vakantie en wat ik sowieso wil gaan bezoeken in de steden waar ik heen ga. Ik houd je op de hoogte!

Wat is voor jou belangrijk wanneer je op reis gaat?

Liefs,
Merel 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking. 

1 comment on “5x mijn belangrijkste spullen voor mee op reis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.