Nu het zo langzamerhand tegen het einde van het jaar loopt komen er steeds mer gala’s op de agenda te staan. Ik heb er eentje staan van mijn roeivereniging. En de jurk heb ik al binnen. Wat ook weer een helse zoektocht was. Want net als iedereen ben ik ook op zoek naar de perfecte jurk. Dan heb ik de jurk nu wel binnen maar dan komt het andere karweitje nog. Het zoeken van passende hakken voor bij die jurk. Want hoewel het wel een nachtmerrie is voor je voeten om de hele avond op dit soort schoenen te lopen staat het natuurlijk wel heel erg leuk! Ik zit er serieus aan te denken om zwarte sneakers te kopen om er onder te doen voor later in de avond maar dat is een probleem voor later zou ik zo zeggen. Die hakken die komen er! Gelukkig heb ik bij Esprit genoeg leuke hakken gezien en wil ik deze pareltjes graag met je delen!

 

Loafers met franjes | Retropumps van imitatieleer met blokhak

Zelf heb ik nog wel bruine loafers van Steve Madden, ooit een keer in de uitverkoop gekocht. Ze lijken echt precies op deze van Esprit. Maar deze zijn zwart en die heb ik nog niet. Ik vind ze wel wat hebben zo met die glans. Daarnaast staat hetzelfde soort schoen alleen dan zonder de glans en de ‘franjes’. Gewoon een simpele blokhak. Maar blokhak is volgens mij weer helemaal in! En loopt daarin tegen ook niet zo beroerd op het eind van de avond. Dan heb je tenminste nog wat aan je voeten als je op deze schoenen gaat lopen!

 

Hakken met knoopdetail | Zwarte naaldhak

Ik dacht ik kies is een keer wat anders dan anders. Is een keertje uit je comfort zone gaan is helemaal niet zo erg. De hak met open voet is dan ook niet snel wat ik zelf zou kopen. Hoewel ik het dan niet snel zou kopen vind ik het wel wat chique’s hebben. Dit doet mij echt denken aan een gala!
Een zwarte naaldhak kan iedereen wel in zijn kast gebruiken. Ik denk wel dat ik even moet oefenen om op deze hakken te kunnen lopen. Maar ik dit model vind ik wel wat hebben!

 

Pump van glad imitatieleer

En dan de schoen waar ik sowieso wel voor zou gaan. Tijdloos en kan voor ieder feestje wel gebruikt worden. Het is lang geleden dat ik voor het laatst hakken aan had. En die hakken die ik toen had waren met een soort suède. Sinds die keer weet ik dat ik nooit meer suède schoenen wil aan doen naar een gala. Ze worden er niet mooier op zullen we maar zeggen. Ja, ik ga echt overwegen om deze te bestellen!

Ik heb weer genoeg inspiratie gekregen om nieuwe hakken te kopen. Op zich mag ik ook wel weer wat nieuwe schoenen voor mezelf kopen. Want echt, de laatste keer dat ik schoenen heb gekocht is alweer meer dan een jaar geleden! Ik ga daarom maar is goed kijken op de Esprit of ze naast deze hakken ook nog andere leuke schoenen hebben!

Wat is jouw favoriete winkel voor het kopen van hakken?

Liefs,
Merel

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

 

1 comment on “5x pumps van Esprit”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.