netflix

Nu het steeds eerder donker wordt en de winter nadert is niets fijner dan series kijken via Netflix in een warm bed. Tenminste dat vind ik. En ik ben vast niet de enige die dat vind haha. Ik heb Netflix nu al een tijdje en heb al een aantal series gezien. Ik kan je zeker wat aanraden voor als je inspiratieloos bent en niet weet wat je wilt kijken. Benieuwd wat mijn aanraders zijn? Kijk dan mee.

once-upon-a-time

Once Up On A Time

Dit is werkelijk de leukste serie die ik tot nu toe heb gevolgd! Het gaat over Emma. Emma wordt bezocht door een jongen die ze 10 jaar geleden heeft afgestaan voor adoptie. Ze brengt hem terug naar zijn pleegmoeder in Storybrook. In Storybrook zitten sprookjesfiguren vast in de echte wereld. Emma is de enigste die de sprookjesfiguren kan redden. En Henry (haar zoon die ze heeft afgestaan voor adoptie) moet haar overtuigen dat ze dit ook kan. In de serie komen er ook verhalen over de sprookjes figuren naar boven, zoals die van Sneeuwwitje en de zeven dwergen maar ook bijvoorbeeld de meisjes van Frozen komen voorbij. Ik vind dit zelf echt een super super super leuke serie. Wanneer je niets te doen hebt en je niet weet wat je moet kijken op Netlix is dit echt een serie waar je geen spijt van krijgt.

pretty-little-lairs

Pretty Little Lairs

Ik denk dat ongeveer alle meiden deze serie wel eens gezien hebben. Daarom voel ik me ook niet echt verplicht om uit te leggen waar deze serie om draait. De serie heeft ondertussen al 7 seizoenen bereikt. En nog steeds is niet duidelijk wie A is. Ben heel benieuwd of het in de allerlaatste aflevering van seizoen 7 duidelijk wordt wie A. nou echt is. Maar ik ben bang dat ik het dan nog niet weet haha. Het blijft een eeuwig raadsel. Het is mijn allereerste serie die ik keek via Netflix (en dat is ongeveer 1,5 jaar geleden) was Pretty Little Lairs. De allereerste aflevering keek ik bij een vriendin. Ik vond dat toen zo spannend dat ik de serie echt wilde afkijken. Nou dat heeft even geduurd. Maar was het meer dan waard. Vanaf 15 november staat seizoen 7 ook op Netflix (tenminste dat wordt gezegd). Die ga ik dan zeker binge-watchen. Ik wil zo graag weten wie A is!

the-crown

The Crown

Met deze serie ben ik net bezig. Het gaat over Queen Elizabeth the II van Groot Brittannië. Het gaat vooral er over hoe zij aan de macht kwam en wat ze daardoor meemaakt. Ik ben net bij aflevering 3 en het lijkt me niet dat ze zo’n makkelijke start heeft gehad als koningin. Het heeft een hoog kitsch gehalte met het elegante Engelse accent. Ik hou daar wel van op zijn tijd.

gossip-girl

Gossip Girl

Een lekkere wegkijk serie met veel meidendrama. Het is een serie met heel wat glitter en glamour over de wereld van de ‘Upper East Side’ van New York. Het gaat vooral over Gossip Girl. Een site die roddels verspreid over de mensen van de ‘Upper East Side’. Daarop kunnen mensen zelf dingen posten over anderen maar ze kunnen ook zelf te grazen worden genomen over de dingen die ze doen. Ook weer een lange serie met maar liefst 6 seizoenen. Heb je in ieder geval om wat te kijken.

orphan-black

Orpahn Black

Orphan Black gaat over Sarah. Sarah is getuige van een zelfmoord van een dubbelganger van haar. Sarah neemt de identiteit over van haar dubbelganger en komt zo in het leven van haar kloon. Er blijken veel meer dubbelgangers van haar op de wereld te zijn. En er blijkt een plan te zijn om hen allemaal te vermoorden. Ik vind het zelf een erg spannende serie en heb dan ook steeds weer de volgende aflevering aangeklikt om nog meer te weten te komen. Een hele spannende serie die niet verveeld!

Ik hoop dat ik je nu weer een dosis inspiratie heb gegeven van wat je kan kijken aan series op Netflix. Ik vind het stuk voor stuk erg leuke series, en ik hoop dat jij dat ook vind!

Veel kijkplezier! Welke serie raad jij nog aan om te kijken?

Liefs,
Merel

Bronnen foto’s
Once Upon A Time
Pretty Little Lairs
The Crown
Gossip Girl
Orphan Black
Foto Netflix

2 comments on “5x Series die ik aanraad op Netflix!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.