Het is soms niet belangrijk genoeg om stil te staan bij wat je hebt. Bij wat je doet en waarvan je gelukkig wordt. Vandaag ga ik het over dat laatste hebben. Maar ook over wat ik heb en wat ik doe, want daar word ik ook gelukkig van.

Wandelen over mooie velden

Ik vind het tegenwoordig heel belangrijk om er elke dag uit te gaan. Even naar buiten toe, frisse lucht happen. Mijn ouders wonen aan de rand van de stad en daardoor kunnen we over mooie velden lopen. Af en toe gaan we ook nog wel is naar andere velden of bossen dichtbij. Ik kan zo rustig worden van lopen. Of juist heel helder en gericht oplossingen bedenken over dingen die ik worstel.

Afspreken met vriendinnen

Een van de leukste dingen die ik vind is afspreken met vriendinnen. En dan maakt het voor mij niet uit wat we doen. Met de een wandel ik, met de ander lunch ik en met weer een ander zit ik lekker in het zonnetje. Soms kan het zo verhelderend zijn om met vriendinnen af te spreken. Die kijken tegen sommige dingen heel anders dan jij. Vriendinnen zijn super belangrijk voor mij tegenwoordig 🙂

Slapen in Groningen

Sinds 1 maart slaap ik in mijn kamer in Groningen. Nu nog 1x per week maar dat wil ik gaan opbouwen tot ik er volledig woon. Ik vind het zo leuk om te slapen in mijn eigen stulpje. Het wordt steeds meer eigen. Dat plekje in Groningen.

Nieuwe spullen kopen voor mijn kamer

Voor mijn gevoel is mijn kamer in Groningen nooit helemaal af. Er moet altijd wel wat bij. Maar dat is juist het leuke vind ik. Nieuwe dingen vinden. Ik vind het vooral leuk om zo nu en dan een kringloopwinkel af te speuren voor leuke ‘troepjes’. En als er dan nog is leuke vondsten bij zijn dan ben ik helemaal gelukkig!

Mooie kleedjes maken en weggeven

Niets relaxter om kleedjes te maken tijdens het kijken van een film of serie op Netflix. En dan is het nog leuker om ze weg te geven. Ik heb er zo langzamerhand al meer dan 20 gemaakt. En het blijft leuk om ze weg te geven aan vrienden en kennissen. En ook nog is super leuk werk om te doen!

Waar wordt jij op dit moment gelukkig van? 

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.