Zelf ben ik echt een zomer mens. Ik houd ontiegelijk veel van de zomer. Maar desondanks vind ik de herfst ook wel weer wat hebben. De herfst is mij op een na lievelingsseizoen. Vandaag vertel ik je waar ik van houd nu het herfst is geworden!

Liters thee drinken

Ik ben een echte theeleut. Ik vind thee drinken heerlijk. Vooral de wat kruidige thee vind ik heerlijk om te drinken. Ik probeer dan ook graag verschillende smaken uit wanneer dat zo uitkomt. Op dit moment zit ik aan Smooth Chai van Pickwick. Een hele lekkere kruidige rooibos thee! Zeker het proberen waard!

Weer legaal pepernoten kopen

Het is eigenlijk veel te vroeg om aan de pepernoten te zitten maar ze zijn al wel te koop in de winkels. Stiekem maakt dat voor mij niet heel veel uit. Ik vind het alleen maar heerlijk dat ze nu eerder te koop zijn. Lekker in bed met een goed boek en thee er bij en kaarsjes. Echt het typische herfsttafereel wat mij betreft.

Mooie boeken lezen

Hoewel ik boeken lezen altijd koppel aan de zomervakantie vind ik het ook heerlijk om boeken te lezen in de winter en de herfst. Op dit moment heb ik nog verschillende boeken liggen die ik graag wil uitlezen. In plaats van elke avond achter mijn laptop te kruipen heb ik mijn nu voorgenomen om een boek in de avond te lezen. Ook beter voor het slapen gaan!

Herfstige plaatjes

Ik vind het heerlijk om door de herfst te fietsen. Overal blaadjes op de grond. Herfstzon die door de bladeren heen te zien. Daarbij schijnt de zon nog volop deze herfst wat ook een fijne bijkomstigheid is.

Dekentjes

Wie mij goed kent weet dat ik graag dekentjes haak. Het is eindelijk weer tijd om die uit de kast te halen en onder het genot van alles wat hier boven staat te genieten van de herfst. Heerlijk warm zijn die dekentjes!

Wat vind jij het fijnst in de herfst?

Liefs,
Merel

1 comment on “5x waar ik van houd nu het herfst is”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.