Als je mij ergens niet snel zou aantreffen dan is het wel in de sportschool. Oke, misschien een keer per jaar als ik met een vriendin mee ga om weer is te kijken. Maar ik zou nooit vrijwillig alleen naar de sportschool gaan. Vandaag lees je waarom niet.

Ik sport veel liever buiten

Als ik een ding echt super leuk vind om te doen dan is het wel buiten sporten. Zowel hardlopen, wielrennen of roeien doe ik het liefste buiten. Vooral wanneer de zon schijnt pak ik graag de fiets om even een rondje te maken. Sowieso is het veel gezonder om buiten in de frisse lucht te sporten dan binnen in een of ander hok.

Ik houd niet van die warme sportzalen

Ik had er altijd een grote hekel aan wanneer ik vroeger indoor training had binnen in een sportzaal. Zo benauwd en warm. En zweten… ik zweet eigenlijk helemaal niet zo heel veel. Maar binnen in zo’n warme sportzaal wel helaas.

Ik heb altijd het gevoel dat andere mensen naar je kijken wanneer je sport in de sportschool

Ben ik de enige die dat gevoel heeft wanneer je in de sportschool aan het sporten bent? Vooral heb ik het gevoel dat het andere geslacht dan ontzettend loopt te loeren. Maar misschien is dat juist wel niet zo. Maar goed, fijn voelt dat niet.

Ik vind het onzin om zoveel te betalen terwijl je ook ‘gratis’ buiten kan sporten

Ik vind het echt dikke onzin om voor de sportschool te betalen. Sommige sportscholen vragen zelfs 40 euro per maand! Roeien is daardoor zelfs nog veel goedkoper. Terwijl dat eigenlijk best wel een ‘dure’ sport is.

Ik sport veel liever bij een verenging dan in een sportschool

Bij een verenging ontmoet je ook mensen wat later misschien wel vrienden kunnen worden (dat heb je snel op een vereniging). In een sportschool sport ieder voor zich waarbij je dus niet echt om gaat met de andere sporters om je heen.

 

Het is niet dat ik de sportschool haat. Sowieso haat ik totaal niet snel dingen. Haten vind ik alleen maar heel erg negatief. Ik kom er gewoon niet graag. Omdat ik gewoon niet blij wordt van de sportschool. Maar als jij dat wel wordt dan moet je dat helemaal zelf weten! Wat ik zeg is niet de wet natuurlijk. Ik wilde alleen maar laten weten waarom ik niet van de sportschool houd.

Sport jij net zoals ik liever buiten of juist liever in een sportschool?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.