dsc09803

Zondag! Tijd voor mijn favorieten van de laatste tijd!  Ik vond het weer is tijd worden om mijn favorieten van de afgelopen weken te laten zien. Het zijn er 6 geworden! Van beauty tot wat ik het liefst drink of het liefst op mijn brood doe. Lekker variërend en hoop dat je het leuk vind om te lezen!

dsc09797

Thee

Ik ben tegenwoordig niet weg te slaan bij thee. Naast water drink ik dit de hele dag door. Vooral nu in de wintermaanden vind ik het heerlijk en wordt je er lekker warm van. In de wintermaanden vind ik vooral thee met gember heel erg lekker. Daar krijg je het van binnen ook heel warm van. Soms zo warm dat ik er zelfs van ga zweten haha.

dsc09799

Schuddebuikjes Speculaas

Nostalgie! Vroeger had ik dit ook al vaak op brood. Vooral op de basisschool vond ik dit erg lekker. Nu de sinterklaastijd weer in zicht is gekomen met veel speculaas eten vind ik dit heerlijk om op brood te eten. Kan ik echt mijn ochtend beter mee starten.

dsc09808

Delight Rituals

Er komt hier nog een review van online (morgen!). Deze douche foam heeft een heerlijke warme geur. Ruikt heel erg lekker naar kaneel met het frisse van sinaasappel. Perfect voor het herfst/winterseizoen.

dsc09810

Pedala Magazine

Zoals je weet ben ik graag op de fiets te vinden (hoewel dit jaar niet echt, maar dat heeft z’n redenen). Ik heb me zo hier en daar mij er wel in verdiept maar blijkbaar nog niet goed genoeg. Ik kwam dit blad toevallig tegen op instagram (daar moet je het tegenwoordig echt van hebben denk ik als tijdschrift om lezers te werven) en vond het gelijk zo leuk dat ik het begon te volgen. Toen ik zag dat er ook een interview met Miss Lipgloss instond wist ik dat ik dit tijdschrift wilde hebben. Ik moet zeggen is een erg leuk blad! Het gaat werkelijk over van alles. Met interviewen van olympische atleten, tot tests en met bladzijdes met verschillende fiets gadgets en leuke dingen. Echt ik ben heel enthousiast over dit blad! Vind het eigenlijk jammer dat ik het niet eerder heb ontdekt! Ik ga het zeker nog wel een keer kopen wanneer er een nieuwe uitkomt. Voor de fietsende vrouwen onder ons dus zeker een aanrader. En een nieuwe favoriet voor mij geworden!

dsc09806

Tea Tree Toner van Lush

Een herontdekte favoriet. De toner van Lush heb ik al wel vaker gehad. In een kleinere fles dat wel. Omdat hij mij toen zo goed beviel had ik afgelopen zomer een grotere fles gekocht. Heb ik wel even dicht moeten houden omdat ik eerst een andere toner moet opmaken van mezelf. Die beviel mij eigenlijk niet zo heel goed. Daarom ben ik nu zo blij dat ik deze nu mag gebruiken. Zo lekker verfrissend. Helpt ook zeker bij de laatste resten van mijn make-up weg te halen.

spotify

Spotifyplaylist: ’00 greatest

Ik heb deze ontdekt door mijn broertje (die later heel graag DJ wil worden bij 3FM). Het is een lijst met allemaal bekende (vooral Amerikaanse/Engelse Hip hop en R&B muziek) nummers. Zoals Pon De Replay van Rihanna die ik zelf al een beetje was vergeten. Maar ook de Nederlandse Krezip met I Would Stay. Ik was vroeger dol op dat liedje. Echt heel leuk om die nummers weer te ontdekken. Weer terug in de tijd gaan naar groep 8 of mijn jaren op de middelbare school. Ik voel me al een beetje oud om dit zo op te schrijven haha.

dsc09803

Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen! Ik vond het in ieder geval heel leuk om weer een favorieten artikel in elkaar te flansen. Was alweer een tijdje geleden volgens mij dat ik dit voor het laatst heb gedaan. Ik wil het zeker vaker voor bij laten komen op mijn blog. Zelf vind ik het ook altijd heel leuk om dit bij anderen te lezen om zo weer inspiratie op te doen voor mezelf. Hopelijk heeft mijn artikel hetzelfde effect als op jou!

Wat zijn jouw favorieten producten van dit moment? 

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.