In deze drukke wereld waar bij de tijd echt niet stil staat is het belangrijk om je vriendinnen te onderhouden. want hoe veel je zelf ook te doen hebt. Vriendinnen zijn er ook om te onderhouden te worden en om samen plezier en ontspanning mee te maken. Wanneer ik samen met vriendinnen afspreek vind ik het belangrijk om samen leuke dingen te ondernemen. Maar nu ik student ben wil ik natuurlijk wel op mijn geld besparen. Daarom ben ik soms steeds creatiever met vriendinnen wat betreft uitstapjes en geld. Niet dat ik nu gierig wil overkomen, maar soms kan je je geld beter aan andere dingen uit besteden. En hoe leuk is het om samen dingen te ondernemen terwijl je op je geld kunt besparen.

Samen een avondje koken

Ik vind lekker eten belangrijk in het leven. Waarom zou je dat dan niet delen met vriendinnen? Ook nog is heel gezellig om samen wat te koken. Het hoeft heus geen culinair hoogstandje te zijn. Een simpele maar goede maaltijd is al meer dan genoeg.

Samen bakken

Aan bakken hoef je ook echt niet heel veel geld uit te geven. Vroeger was bakken echt mijn hobby. Ik heb nog allemaal cupcake vormpjes in een grote doos liggen die ergens ligt te verstoffen onder m’n bed. Hoog tijd om die weer eens te voor schijn te halen om samen met een vriendin wat te maken. Ook erg gezellig en des te leuker om te eten tijdens een goede bak thee.

Een avond chillen met netflix en snacks

Dit onderneem ik met verschillende vriendinnen heel vaak. Goedkoop en gezellig. Deel samen de kosten van Netflix en van de snacks en je bent een hele leuke avond rijker. Vooral de romantische films zijn natuurlijk super leuk om met een van je vriendinnen (of meerdere) te kijken!

Ga samen sporten of ga samen wandelen

Je moet wel een sportieve vriendin hiervoor charteren maar ook dit kan heel gezellig zijn. En nog is goed voor de lijn en geest. Samen hardlopen kan heel erg gezellig zijn (heb ik vaak genoeg gedaan met een vriendin) of ga juist samen een stukje fietsen op de mountainbike of racefiets. Of loop samen een leuke wandelingroute bij jou in de buurt.

Verken samen nieuwe plekken in jullie stad

Toevallig deed ik dit laatst nog met een vriendin. Echt super leuk om te doen. We gingen in onze hometown waar onze ouders wonen gewoon is even rondlopen om vervolgens totaal andere winkels binnen te gaan en leuke winkels te ontdekken. Zo ontdek je nog is wat in een stad waar ik al minstens 20 jaar kom!

Maak een fotoshoot met elkaar

Ook heel gezellig en leuk. Samen kleding uitkiezen en opmaken van te voren. Om vervolgens weer een hele dosis aan foto’s te hebben voor op je instagram of blog. En daarna natuurlijk samen de foto’s uitkiezen en te lachen om de mislukte foto’s onder het genot van een kop thee. Succes gegarandeerd!

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke dingen die je kan ondernemen met vriendinnen met weinig geld. Maar dit zijn de meeste die ik gebruik of die ik het meest toegankelijk vind. Hopelijk haal je er inspiratie of tips uit!

Wat onderneem jij graag wanneer je met vriendinnen afspreek?

Liefs,
Merel

 

 

 

3 comments on “6x Leuke dingen doen met vriendinnen met weinig geld”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.