DSC04394

 

Zoals je hierboven al kan zien. Volgens mij kan elke vrouw niet genoeg schoenen hebben. Ik heb zelf geen schoenenverslaving en koop ook niet heel snel schoenen voor mezelf. Alleen wanneer ik schoenen nodig heb. Of wanneer ik ze echt oprecht heel erg mooi vind koop ik ze. Zien waarom ik deze beauty’s heb gekocht?

DSC04388

 

Toevallig wilde ik de schoenen vandaag op de foto zetten en lag er ook nog is sneeuw. Het zijn vind ik daarom extra leuke foto’s geworden. De schoenen heb ik gekocht omdat ik gister (vrijdag 23 januari) een promotie had van een nichtje van mij in Amsterdam. Ik wilde graag mooie schoenen voor deze bijzondere gelegenheid hebben en was deze week al druk op zoek naar betaalbare mooie schoenen. Ik bedacht me toen dat ze bij de H&M betaalbare schoenen hebben. Naast chelsea boots look a likes te hebben gepast ben ik uiteindelijk gegaan voor deze zwarte beauty’s met hak. Die kan ik naast een jurkje die ik gister aan had ook met een broek of een boyfriend broek aandoen.

DSC04391

DSC04389

 

DSC04393

 

Ik ben erg blij met mijn nieuwe beauty’s! Naast dat ze er erg leuk uit zien lopen ze ook nog is heel lekker. Zwart is tijdloos en de hak vind ik ook erg mooi bij dit soort schoenen. Stoer maar ook vrouwelijk.

Geniet nog even van je zaterdag! 

Heb jij wel eens schoenen bij H&M gekocht?

De schoenen zijn €29,99 en kan je hier bestellen bij H&M.

 

5 comments on “A girl can never have enough shoes!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.