Ik ben normaal gesproken helemaal niet zo’n make-up shopper bij de Action. Ik zie het wel vaak genoeg bij andere bloggers voor bij komen. Maar ik weet niet, Action make-up deed me toch vrij weinig. Tot dat ik gister bij Iris op haar instagram een pareltje van een highlight palet voor bij zag komen. Iris had de koele versie gereviewd op haar blog wat je hier kan lezen. Wat volgens haar erg lijkt op het welbekende Moonchild highlighterpalette van Anastasia Beverly Hills.  En toen dinsdag toevallig in de stad was nam ik gelijk het andere palette mee die bij mij in de Action lag. Ik kon eerlijk gezegd niet wachten om foto’s te maken dus gelijk na dat ik thuis kwam heb ik foto’s van dit pareltje genomen. Vandaag geef ik mijn mening over dit betaalbare palette!

Ten eerste is het echt een enorm groot palette. Met wel 6 verschillende soorten highlighters! Het heeft wat weg van de ultimate glow kit van Anastasia. Waar Iris ook al naar verwees in haar artikel. De pans zijn lekker groot waardoor je makkelijk de hihhlighter op je gezicht kan brengen. Wat ik zelf erg fijn vind is dat de deksel doorzichtig is. Zo kan je makkelijk zien welke kleuren je kan pakken.

Het lijkt trouwens wel een trend bij make-up merken om bijzondere kleuren highlighters uit te brengen. Zo zag ik bij MUA ook al verschillende soorten kleuren highlighter te koop en op verschillende blogs al gereviewd. Ik ben zelf enorm fan van highlighter aanbrengen en het kan mij daarom eigenlijk ook nooit te gek met te veel highlighter op mijn gezicht. Lekker shinen haha.

Wat ik ook erg leuk vind is dat ze zelf de verschillende soorten highlights elk apart een naam hebben gegeven. Dat zie je volgens mij niet vaak bij de Action!

Angel White & Pale Marble 

Summer High & Soft Sand

Gentle Peony & Lush Terra 

Angel White | Summer Sigh | Gentle Peony
Swatches van de bovenste rij

Wat een mooie highlighters! In het echt shimmeren ze nog veel meer dan op de foto! Ik vind vooral Gentle Peony erg mooi! De roze gloed staat denk ik heel mooi in de zomerzon aankomende zomermaanden. Maar ook Summer Sigh met z’n gouden glitters gaat het goed doen op mijn huid denk ik. En Angel White vind ik ook een te gekke kleur. Maar ben heel benieuwd hoe die op mijn huid uitpakt.

Pale Marble | Soft Sand | Lush Terra  
Swatches van de onderste rij

Ook weer erg mooie kleuren! Ik vind van deze rij Lush Terra heel erg mooi. Bijna een blush als je hem zo geswatcht ziet op mijn arm. Hoewel ik Soft Sand ook wel heel erg mooi vind. En Pale Marble vind ik net zoals Angel White ook weer een erg bijzondere highlighter. Hij heeft wat weg van lila vind ik! Ik ben in ieder geval super enthousiast over de verschillende soorten highlighter kleuren! Well done Action!  

Ik draag op de foto hierboven Lush Terra. Een hele mooie warme gloed komt van deze highlighter weg. Net weer iets heel ander dan de highlighters die ik al in mijn collectie heb zitten. Mijn make-up is trouwens niet meer zo fresh op deze foto’s. Maar het gaat om het idee van de highlighter.

Ik kan niet anders dan lovend zijn over dit highlighter palette. Het enige waar je mee moet oppassen is dat de poeders nogal erg poederig zijn. Let daarom goed op wanneer je het aanbrengt. Voor de rest ben ik echt heel blij met dit pareltje en ga ik de aankomende zomermaanden er zeker heel veel plezier van hebben. Misschien ga ik dit palette wel vaker gebruiken dan mijn geliefde Soft & Gentle highlighter die ik nu ook volop gebruik!

Het Glow & Highlights Palette is te koop bij de Action voor €2,49.

Ken jij dit highlighter palette al?

Liefs,
Merel

1 comment on “Action Glow & Highlights Palette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.