Ik houd van sneakers. Ik heb het vast wel is eerder laten merken op mijn blog. Ik draag ze het liefst elke dag. Winter of zomer. Maakt mij niet uit. Als ze maar comfortabel zitten. Ja, dus ook in de zomer. Ik ben niet zo snel iemand die sandaaltjes of slippers draagt en vind ook niet echt dat mijn voeten daar proof voor zijn. In de zin van, ik vind het het minst mooiste part van mijn lichaam. Vandaar dat ik dan ook in de zomer graag sneakers draag. Nu draag ik niet graag donkere kleuren in de zomer, omdat je anders van die gigantische zweet voeten krijgt door de donkere kleur. Nee ik draag dan liever wit! Hoewel ik kan begrijpen dat niet iedereen daar heel warm van wordt. Wit is besmettelijk en kan in het minste of geringste al vies worden. Tja, dat is het risico van het dragen van witte sneakers. Desondanks laat dat mij niet tegen houden om witte sneakers te dragen. Nu werd ik benaderd door een nieuwe site die alle witte dames sneakers onder een dak heeft zitten. Hoe handig is dat?! Zelf ben ik steeds meer van het internet shoppen (sorry pap en mam, ik weet dat jullie dit niet heel erg waarderen) en stuit ik wel eens op leuke site’s. Deze site wilde ik daarom niet van je onthouden!

Zo ziet de site er uit. Eigenlijk net zo als een andere webshop die schoenen verkoopt. Het enige dat anders is is dat het een online zoekmachine is waar je alle soorten sportartikelen kan vinden. Zo zie je hierboven verschillende koppen waar uit je kan kiezen welk soort artikelen kan bekijken. Zo heb ik gekozen voor de dames sneakers in het wit. En er komen dus meer dan 4000 artikelen te voorschijn van verschillende soorten site’s!

Wanneer je op een artikel drukt kan je gelijk je maat doorgeven, en bestellen bij de webshop die die schoenen verkopen. Handig! Ik ben zelf helemaal gek op deze Nike air Force schoenen en zit zelfs te denken om deze te bestellen. Het vorige paar dat ik hiervan had zat namelijk zo lekker! Echt een aanrader wat betreft witte dames sneaker. Op de site staan trouwens ook gewoon sneakers die zijn afgeprijsd. Dus dat is ook nog is lekker sale shoppen.

Zoals je hoort ben ik super enthousiast over deze site. Wanneer mijn salaris binnen is (want tja, leven van eens student gaat niet altijd over rozen, er moet ook gewoon hard gewerkt worden!) ga ik zeker nieuwe schoenen bestellen. Want een vrouw heeft nooit genoeg schoenen toch?!

Wat zijn jouw favoriete schoenen om te dragen?

Liefs,
Merel

Dit artikel is tot stand gekomen via een samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.