Alweer 2 weken geleden was ik bij Batoel van de Krullenclub. Ze is vorig jaar november begonnen met een eigen bedrijf in producten voor krullend haar. Maar daarnaast knipt ze ook nog alle soorten verschillende krullen. Ik kwam bij Batoel via Instagram (wat internet wel niet voor kan zorgen!) en heb ik na een tijdje een afspraak bij haar gemaakt in Appingedam. Voor mij is dat gelukkig niet zo heel ver rijden. Ongeveer een uurtje met de trein vanaf mijn ouders. Ik hoorde van Batoel dat er mensen bij haar komen uit het hele land. Super leuk vind ik! Batoel is net zoals ik 20 jaar en ik vind het super dat ze nu al zo’n goed lopend bedrijfje heeft. Met haar Krullenmasker is ze vooral heel erg bekend geworden. Het zou er voor zorgen dat je krullen veel beter zitten zonder dat het je haar verzwaard. Ik wilde dit krullenmasker graag proberen en vandaag laat ik je weten of het ook echt zo’n goed product is!

Ten eerste zijn de producten die Batoel verkoopt zelf gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De basis van dit masker is avocado, pure oliën en kokosmelk. Het is een beetje te vergelijken met Lush wat dat betreft. Het masker moet je ook in de koelkast bewaren om het langer goed te houden. Het masker heb ik daardoor een tijdje laten liggen omdat ik het steeds vergat om het in mijn haar te smeren. Afgelopen vrijdag heb ik het dan eindelijk getest.

Dit is wat Batoel zegt over haar krullenmasker:

Het Amira Curly Hair Mask is speciaal ontwikkelt voor krulhaar en helpt tegen duffe, geblondeerde, pluizige en levenloze krullen. Ook heeft het een herstellend, voedende en hydraterende werking. De 100% organische ingrediënten en pure oliën zorgen voor de complete voeding die je krullen nodig hebben.

Wanneer je de deksel van het masker afdraait komt er een heerlijke geur tegemoet. Ik herken de avocado geur wel van R&B van Lush. Het masker voelt aan als een dikke crème. Op de site van Batoel (krullenclub.com) staat aangegeven hoe je het masker voor optimaal resultaat kunt gebruiken. Eigenlijk hoort er een plastic kapje bij waar je je krullen onder hoort te doen wanneer je het masker hebt laten intrekken. Maar die had ik er niet bij gekregen. Daarom heb ik mijn haren zodra ik het met de crème had ingesmeerd met een handdoek ingewikkeld zodat het alsnog bij elkaar bleef zitten. Na een half uur de crème in te hebben laten trekken stapte ik onder de douche en spoelde ik het masker uit net zoals je dat bij een shampoo zou doen. Mijn haar was na het douchen ontzettend zacht en mijn krullen kwamen heel bouncy terug. Mijn krullen voelde gevoed maar niet vettig aan.

  

Dit is een before foto vna mijn haren. Wanneer je het masker aanbrengt moeten je krullen goed door gekampt zijn om het masker goed op te laten nemen in je krullen. Daarom ziet het er een beetje gek uit op de foto 😉

 

En dit is na. Mijn haar is nog wel een beetje vochtig hier omdat ik net onder de douche vandaan kom. Maar ik kan je zeggen; mijn krullen zitten nu veel mooier dan eerst. Ik heb nog nooit zo’n fijn masker voor mijn haar geprobeerd. En dat meen ik!

Ik ben zeker fan van dit masker geworden! Ik gebruik het vooral echt wanneer mijn haar een oppepper nodig heeft. Wanneer mijn krullen gewoon niet meer goed zitten en ik merk dat ze net die ene boost nodig hebben wat dit masker geeft. Ik kan het zeker aanraden voor vrouwen die net zoals ik krullend haar hebben. Het masker laat mijn krullen veel beter uitkomen en geeft ook een mooi ‘bouncy’ effect aan mijn krullen.

Het Amira Curly Hair Mask is te koop voor €18,00 via Batoel haar website: krullenclub.nl

Gebruik jij een masker voor je haar?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.