DSC02289

 

Voor het noorden is het normale leventje al weer een tijdje begonnen. Maar voor mij is het normale leventje gister alweer begonnen. Daarom kon ik het jullie niet onthouden om nog snel even een back to school look te maken. Ik draag zelf altijd een vrije rustige ooglook naar school met niet te veel poespas. Ik heb daarom voor deze look weer eens het Au Naturel palette van Sleek tevoorschijn gehaald omdat hier mooie niet opvallende kleuren inzitten. Kijk je mee?

Voor mijn look ben ik voor niet zo opvallende kleurtjes gegaan. Want naar school wil je er niet bijlopen alsof je uit gaat. Daarom heb ik voor het Au Naturel Palette gekozen. Een palette met zeker alle daagse kleurtjes en voor ieder wat wils. Ik ben vooral voor zand en bruinige kleuren gegaan omdat ik dit fijne alle daagse kleuren vind. Voor de rest heb ik het afgemaakt met mascara en eyeliner en heb ik nog een lippenstift opgedaan die ook niet heel erg opvalt. Hieronder zie je het resultaat!DSC02241

DSC02248DSC02279DSC02285DSC02280DSC00769

Ik begon met het op doen van de Primer van Catrice die ik nu al een tijdje aan het gebruiken ben. Daarna heb ik de Tea Tree BB Cream van The Body Shop op gedaan. Ik heb dit alles afgepoederd met de matte poeder van Catrice.

Zoals je al al hebt gelezen voor mijn ogen het Au Naturel palette gebruikt. Daarvan heb ik de kleur Honeybomb op mijn bewegend ooglid samen met toast die ik iets meer in mijn buitenste ooglid heb op gedaan. Taupe heb ik als Highlighter aangebracht op mijn wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoek. Voor de rest heb ik Regal en mineral earth samen geblend in mijn crease waardoor er een soort schaduw ontstaat. Aan de onderkant van mijn onderste wimperlijn heb ik nog een gouden randje gemaakt. Dit is van een LE van Catrice van 2 jaar geleden. Ik heb het afgemaakt met waterproof eyeliner van Essence en mascara van Maybelline.

Op mijn lippen heb ik eerst een laagje purol aangebracht omdat ik op dit moment redelijke droge lippen heb. De lippenstift die ik op heb is de Rimmel Kate Moss Lipstick in de kleur 008. Een soort ‘my lips but better’ kleurtje.

DSC02239DSC02297

 

Dit was mijn look, ik ben erg blij met het resultaat van de foto’s en de look! Zelf heb ik nog niet veel geëxperimenteerd met het Au Naturel Palette maar het resultaat mag er wezen! De lippenstift van de Kate Moss lijn heb ik zelf ook niet al te vaak op, maar toch is het een prachtig kleurtje! Deze zal ik hierna toch wel wat vaker gaan dragen. Het is mijn eerste back to school look die ik heb geprobeerd en zal hem dan ook zeker naar school toe dragen. Het is wat mij betreft een alle daagse look die niet te veel opvalt maar om toch wel wat op te hebben.

Wat voor make-up doe jij op naar school?

Liefs,
Merel

 

2 comments on “Back To School Look.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.