dsc09303

Sinds maandag zijn alle scholen in Nederland weer begonnen. Zo mijn school ook! Ik zit alweer in het laatst jaar van mijn opleiding. Die jaren hiervoor gingen zo snel voorbij dat ik het gevoel krijg dat dit jaar dus ook niet meer zo heel lang gaat duren. Bij een nieuw schooljaar horen ook nieuwe schoolspullen. En trouwens niet alleen nieuwe hoor, ook oude spullen van vorig jaar kunnen gebruikt worden. Ik laat je vandaag zien wat voor mij belangrijke schoolspullen zijn en waar je goed en zo goedkoop mogelijk je spullen kunt scoren (voor als je dat nog niet had gedaan, of tips alvast voor volgend jaar, haha)

dsc09295

Ringmap van Hema

Zowel voor stage als voor schoollessen gebruik ik graag een ringmap. Wanneer ik college’s volg heb ik hem meestal thuis en doe ik er bladen in die ik heb gekregen tijdens de les, om ze zo niet kwijt te raken. Voor stage gebruik ik er nu een om onder andere mijn stageboeken, informatie die ik krijg en alle andere stage die met stage te maken hebben in op te bergen. Dat doe ik nu al elk jaar en bevalt mij heel erg goed!

 

dsc09294

Tabbladen van Hema

Tabbladen heb ik sinds dit jaar uitgevonden. Ach ja, verstand komt met de jaren zeggen ze toch?! Tabbladen zijn heel makkelijk voor het ordenen van verschillende vakken bijvoorbeeld. Ik heb het hier voor mijn beroepsprestaties gedaan (mijn opdrachtenboekjes voor stage) en nog informatie en overig toegevoegd.

dsc09298

Labelmaker van de HEMA

Ik was al zo lang aan het twijfelen om een labelmaker aan te schaffen. Niet dat die zo duur was, maar zou ik zo’n ding ook echt gaan gebruiken als ik hem heb gekocht was de gedachte die in mij om ging toen ik steeds twijfelde. Na wat bedenktijd en nachtjes slapen heb ik hem uiteindelijk toch gekocht en ik kan je zeggen: ik raad hem heel erg aan! Het is een onwijs simpel ding en je kan er zo veel mee ordenen. Voor mij als lichtelijke chaoot heel erg handig om dingen terug te vinden. Maar ook voor mensen die niet chaotisch zijn is het een handig ding.

dsc09296

Etui met heel veel pennen

Een etui hebben is nooit verkeerd. Maar als verpleegkundige al helemaal niet. Aangezien ik aan het eind van de dag vaak zonder pen zit, omdat die of rond slingert op een van de kamers, óf ik ben de pen kwijt geraakt. Tja, daarom zijn pennen nooit verkeerd. Fijne pennen kan je kopen bij de Action (van Bic volgens mij) en deze van de HEMA vind ik ook heel erg fijn om te gebruiken.

dsc09297

USB stick

Het liefst met zoveel mogelijk geheugen. 8 GB is in principe wel genoeg, maar 16 of 32 is natuurlijk altijd beter. Voor al je bestanden die je opgeslagen moet hebben.

dsc09301

To Do boekje

Ik kan niet zonder lijstjes. Lijstjes maken voor school, blog, werk en andere dingen die gedaan moet worden. Lijstjes zijn voor mij echt ondersteunend wanneer ik met school, stage of met mijn blog bezig ben. Dit boekje van de HEMA is echt heel fijn in gebruik met afvinkbolletjes.

dsc09300

Stage schrift

Ik heb elk jaar altijd al een speciaal schriftje voor stage. Waar ik in schrijf hoe de dagen gaan, wat ik heb gedaan, wat goed ging en wat minder goed ging. Zo kan je de vooruit gang van persoonlijke groei goed zien en ik vind het gewoon ontzettend leuk om bij te houden.

dsc09299

Agenda

Zonder een agenda ben ik nergens. Ik gebruik een jaar agenda waar ik mijn diensten van stage en van werk in schrijf. Maar ook afspraken met vrienden en vriendinnen. Zo kan ik alles zo goed mogelijk plannen. Want dat is voor mij nog wel een ding af en toe, haha.

dsc09289

Schoolspullen, ik kan er niet zonder. Vooral HEMA en de Action zijn hele fijne winkels om schoolspullen te kopen. Vooral voor schriften en mappen en andere schoolspullen (orden spullen of post its zijn zeker even een kijkje waard). Nu weet je ook wat ik gebruik dit jaar voor school. Want met leuke en fijne spullen kom je het jaar wat makkelijker door, dat verzeker ik je!

Waar koop jij altijd je schoolspullen?

Liefs,
Merel 

1 comment on “Back to school, welke schoolspullen kan ik niet missen?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.