Merel en Tandem

Een van die vragen waar ik liever niet over na denk. Want wat als je na vandaag niet meer leeft? Iets waar iedereen liever niet aan denkt. Want we willen toch allemaal inleven blijven? Hier lees ik vandaag zou doen als het mijn laatste dag was.

Op mijn laatste dag zou ik vroeg opstaan. Zodat ik extra lang van deze dag zou kunnen genieten. Daarna zou ik mijn leukste kleren aantrekken en me extra mooi opmaken, want he, het is mijn laatste dag.

Ik zou echt niet weten wat ik op mijn laatste dag zou willen doen. Ver weg reizen zou kunnen, maar als je eenmaal op je eindbestemming komt is de dag alweer bijna om. Dus dat lijkt mij geen goede optie.

Ik denk dat ik gewoon al mijn vrienden en vriendinnen zou uitnodigen bij mij thuis om er nog een gezellige dag er van te maken met mensen die ik lief heb. ’s avonds gaan we lekker eten en sluiten we de dag af met een feest. Want uiteindelijk gaat het daar toch om? Dat je je eigen slingers ophangt in je leven?

Ik zou eerlijk gezegd niet zo goed weten wat ik nog meer op deze laatste dag zou moeten doen. In ieder geval zou ik er een leuke dag van maken met de mensen om mij heen!

Wat zou jij op je laatste dag op aarde doen?

Liefs,
Merel

 

1 comment on “Blochallenge week 12: Wat zou je doen als vandaag de laatste dag op aarde was?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.