Terschelling en tassen

De vorige keer kon je lezen in de blogchallenge wat belangrijk is in mijn leven. Dit keer niet wat belangrijk is maar waar ik trots op ben. Ik ben op verschillende dingen trots die ik tot nu toe heb bereikt. Ik ben onder andere trots op de herinnering van hierboven. Samen met vriendin A. heb ik een weekendje gereld om naar Terschelling te kunnen gaan. Ook al is het een hele kleine stap, voor mij was het toch een grootte. Voor het eerst een reisje regelen vond ik toch best een gedoe. Uiteindelijk is het wel gelukt! Maar ik ben op nog veel meer trots wat ik heb bereikt.

10616188_696874127053975_4834215612499871989_n

Zelfstandigheid

Ik ben trots op de zelfstandigheid die ik tot nu toe heb. Als je iets wil kopen of iets wil doen heb je daar meestal geld voor nodig. Ik probeer dit zoveel mogelijk zelf te betalen. Ook omdat ik dit later zelf moet doen. Ik ken genoeg leeftijdsgenootjes die veel nog van hun ouders krijgen. Ik hoef dat niet, ik wel zelf bepalen waar ik mijn geld aan uitgeef. Ik heb daardoor ook veel beter met mijn eigen geld om te gaan en het goed te besteden. Voor het gespaarde geld heb ik onder andere de racefiets gekocht die je hierboven ziet!

make-up

Doorzettingsvermogen

Mijn doorzettingsvermogen is een iets wat van mij is geworden. Ik wilde bijvoorbeeld graag een blog hebben na dat ik er al een aantal jaar een paar volgde. Na wat gezoek en gespeur heb ik dan nu een blog. Ik vond het niet makkelijk om het allemaal te moeten uitzoeken. Ik denk dat ik het niet zonder mijn doorzettingsvermogen had gered tot waar ik nu ben. Met school is het hetzelfde verhaal. Ik wil ga net zo lang door tot dat mijn verslag zo is zo als ik het wil hebben en niet anders. Ik ben er trots op dat ik die doorzettingsvermogen in me heb. Daardoor heb ik zoals ik al zeg veel dingen in het leven voor elkaar gekregen.

Geduld

Het hoort een beetje bij doorzettingsvermogen maar ik ben ook trots op mijn engelengeduld. Ik kan heel lang wachten tot dat er iets echt lukt zoals ik het wil. Een eigenschap die niet iedereen bezit. Daarom ben ik er trots op!

Mijn bijbaantje 

Een bijbaantje in de richting van mijn studie. Ik moet er wel een eindje voor rijden maar ik ben er trots op dat ik bij mijn bijbaantje mag werken. Met de leukste collega’s en bewoners ga ik elke keer met een glimlach op mijn gezicht daar werken.

DSC04110

Mijn tweede stage 

Mijn tweede stage was pittiger dan mijn eerste stage. Er werd meer van mij verlangd en ik moest er ook wat meer voor doen. Ik heb mijn verslag 2 weken van te voren af en mijn eindgesprek heb ik met een voldoende gehaald. Ik ben er trots op dat ik dit zo goed heb gehaald. Dat ik het op tijd af had en dat ik ontzettend veel daar heb geleerd.

DSC01884

Planningen

Doordat ik alles op tijd af had van mijn stage had ik ook te danken aan mijn planningen. Vroeger was ik nooit van het plannen en kwam alles op mij af. Ik heb hier van geleerd en sindsdien probeer ik zoveel mogelijk te plannen. Ik ben trots op dat mijn planningen steeds beter gaan en dat daardoor alles ook steeds beter gaat. Zoals school, stage of mijn eigen leven.

Positief in het leven staan

Ik ben (bijna) nooit somber en sta over het algemeen heel positief in het leven. Ik ben probeer altijd vrolijk over te komen. Ik ben trots op hoe ik positief in het leven sta. Ik probeer mijn vrolijkheid ook door te geven aan de mensen om mij heen.

DSC04230

Trots op wie ik nu ben

Ik ben trots op wie ik tot nu toe ben geworden. Een vrolijk mens, die alles heeft waar je gelukkig kan van worden. Ik heb van heel veel geleerd wat ik tot nu toe heb mee gemaakt. Een sterker mens geworden van de herinneringen die ik heb. Ik probeer zoveel mogelijk te doen waar ik vrolijk en gelukkig van word. Draag kleren waar ik me fijn in voel en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten.

Waar ben jij trots op?

Liefs,
Merel

3 comments on “Blogchallenge 19: Waar ben je trots op in je leven?”

  1. Haha, wat grappig, ik herkende je eerste foto als in de buurt van de haven van Harlingen (ja toch?). Ik kom zelf ook al jaren met vrienden op Terschelling, altijd weer zo lekker relaxt! Genoeg om trots op te zijn zo te zien trouwens! Keep up the good work!
    Merel onlangs geplaatst…SNEAKER FREAKERMy Profile

    • Goed gezien! Inderdaad in de buurt van de haven van Harlingen, om precies te zijn voor de veerplaats van de boten haha. Terschelling vind ik zelf het leukste eiland van de 5, gezellig, relaxt en er is altijd wel wat te doen! Thanks, ga ik zeker doen Merel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.