DSC00612

 

Ik denk dat dit wel een van de leukste van de hele blogchallenge vind. Waarom en wanneer ben ik begonnen met bloggen. Voor mij is het gevoel dat ik nog maar net blog, maar er is al weer bijna een jaar over heen gegaan op dit domein. Ik zal je vertellen hoe mijn blog tot stand is gekomen tot wat die nu is.

 

DSC00771

Ik ben in juli 2013 begonnen met beautycurls. Daarvoor had ik ook al een blog op blogger. Ik zat toen in het eindexamenjaar van het vmbo. Omdat ik het erg druk had met mijn examenjaar ben ik daar na een aantal week toch maar mee gestopt. Toen der tijd maakte ik foto’s met mijn Ipod(!). Die waren nou ook niet van de beste kwaliteit. Onder andere daardoor was mijn motivatie ook een beetje kwijt. Ik vond eerst dat ik een betere camera moest kopen.

Ik weet niet precies wanneer maar later in 2013 heb ik een olympus camera bij elkaar gespaard. Dat was een prima camera om mee te beginnen vond ik. Na dat ik de camera al een tijdje in bezit had begon het toch weer te kriebelen om een blog te beginnen. Gewoon om daar mijn liefde voor make-up weg te kunnen schrijven en vooral een leuke bezigheid. Vooral daarom ben ik een blog begonnen. Het leek me leuke bezigheid om mijn vrije tijd die ik toen had mee op te vullen. Volgens mij is iedereen die een blog heeft zo begonnen haha.

In april 2014 heb ik van mijn stagegeld mijn huidige camera gekocht. De Samsung cybershot DSC-HX300. Als je op Google zoekt op plaatjes zie je wel hoe die er uit ziet. En ook dit is een prima camera maar wel met meer opties dan de vorige camera. Op dit moment weet ik nog steeds niet waar welk knopje voor dient. Misschien wordt het tijd voor een fotografiecursus. In mei 2014 heb ik dit domein gekocht. Ik lang overwogen om deze stap te nemen. Want ik kon het toen wel kopen maar wat als ik straks geen tijd er meer voor heb of ik niet meer weet waar ik over wil gaan bloggen? Ik heb uiteindelijk de knoop doorgehakt en vanaf 13 mei 2014 was beautycurls.nl een feit!

 

 

DSC01209

 

Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen hoe mijn blog tot stand is gekomen. Het jaar wat er aan komt ga ik zeker door bloggen over vooral make-up. Dit jaar wil ik gaan uitzoeken waar ik nog meer over wil bloggen naast make-up. Want make-up en verzorging vind ik erg leuk maar er is nog zoveel meer om te delen!

Heb jij een blog? Zo ja, hoe ben jij je blog begonnen? Ik ben erg benieuwd naar je antwoord! 

Liefs,
Merel

2 comments on “Blogchallenge 22: Wanneer en waarom ben je begonnen met bloggen?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.