DSC04987

 

Alleen zijn vind ik af en toe heel erg fijn. Geen andere mensen om je heen en even helemaal alleen doen waar je zelf zin in hebt. Je begrijpt het al ik vind het heel fijn om alleen thuis te zijn. Maar wat doe ik nou allemaal als ik alleen thuis ben. Ik moest ook hier over na denken (zoals de meeste blogchallenges, ha) maar ik ben er uit gekomen.

Bloggen

Wanneer ik alleen thuis ben zoals je mij waarschijnlijk het grootste gedeelte achter de laptop zien blogjes aan het tikken of foto’s aan het maken. Ik vind het heel fijn om even niet met school of iets anders bezig te zijn als ik alleen thuis ben. Niet gestoord te worden terwijl je blogjes aan het maken bent vind ik heel erg fijn!

Luide muziek op

Ik denk dat ik niet de enige ben die dit doet. De muziek net even wat harder dan anders wat ik echt alleen maar doe als ik alleen thuis ben.

Klusjes in huis

Wasjes doen, was opvouwen, koken of de afwasmachine uitruimen. Meestal help ik even mee in het huishouden. Niets is fijner dan thuiskomen en alles is al opgeruimd of staat al klaar.

Met school bezig

Helaas moet dat ook gebeuren met school bezig zijn. Ik gebruik als ik alleen thuis ben de gehele eetkamertafel voor school zodat lekker de ruimte heb.

Buiten wielrennen

De laatste paar keer wanneer ik alleen thuis ben ga ik naar buiten en meestal ga ik dan een eindje fietsen. Vooral nu het lekker weer is is het helemaal geen straf om even buiten een ommetje te maken.

Zoals je ziet zit ik niet stil als ik alleen thuis ben. Misschien klinkt het raar maar ik kan juist veel productiever zijn als ik alleen thuis ben en niemand mij stoort. Maar aan de andere kant is het ook fijn als er iemand thuis is. Hoef je niet steeds alles af te sluiten wanneer je weg wilt gaan :).

Wat doe jij het liefst als je alleen thuis bent?

Liefs,
Merel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.