merel

De blogchallenge stond op een laag pitje. Ik heb steeds een beetje verder weg geschoven, terwijl het eigenlijk heel erg leuk is om er aan mee te doen! Vandaag een blogje over hoe ik de afgelopen twee jaar ben veranderd.

De foto in de inleiding is geen foto van twee jaar geleden. Maar van een maand geleden. Vond hem wel erg leuk persoonlijk. Ik kon niet zo goed een foto van mezelf van 2 jaar geleden terug vinden. Ergens vind ik dat wel erg jammer. Ik vind dit artikel misschien wel een van de leukste van de hele blogchallenge. Op twee jaar terug kijken is niet niks en is juist erg leuk om te doen. Er is in de afgelopen twee jaar enorm veel gebeurd dat er ook veel is veranderd. Zowel aan mijn innerlijk en uiterlijk en ook aan mijn eigenschappen en gebeurtenissen.

In twee jaar tijd…

 • Ben ik van lang haar (tot over mijn schouders) naar een korte bob gegaan
 • Ben ik steeds meer make-up gaan kopen en gaan verzamelen
 • Ben ik een blog begonnen en heb ik tot de dag van vandaag zeker geen spijt van gehad!
 • In twee jaar tijd heb ik twee keer stage mogen lopen voor school
 • Ben ik zeker sterker geworden zowel mentaal als fysiek
 • Heb ik twee jaren mogen afronden voor mijn opleiding
 • Heb ik een vaste baan gekregen in het verlengde van mijn opleiding
 • Ben ik qua fotografieskills zeker vooruit gegaan
 • heb ik binnen 8 maanden mijn rijbewijs gehaald!
 • Heb ik het stappen ontdekt en heb ik zeker wat dansjes en drankjes gedronken de afgelopen twee jaar
 • Heb ik meer zelfvertrouwen gekregen door onder andere het bloggen
 • Heb ik veel mensen leren kennen maar ook mensen zien gaan
 • Ben ik meer bewust dat ik elke dag mag bestaan en dat ik in een goed land woon
 • Heb ik voor het eerst samen met een vriendin een vakantie weg geboekt
 • Ben ik vooral meer gegroeid qua mens!

Ben jij qua innerlijk de afgelopen 2 jaar erg veranderd?

Liefs,
Merel 

 

1 comment on “Blogchallenge 25: Hoe ben je de afgelopen twee jaar veranderd?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.