DSC04528

Het is al weer eventjes geleden dat ik een blogchallenge online heb gezet. Niet zonder reden natuurlijk. Ik was de afgelopen 2 week ontzettend druk met school. Vandaar dat er de afgelopen 2 week bijna geen artikelen online waren gekomen. Maar I’m back! En dit keer weer met een blogchallenge op maandag. Dit keer met wat ik zou doen met €100.000!

Het is een beetje alsof je de staatsloterij wint. 100.000 Euro is echt ontzettend veel geld, waar ik alleen maar over kan dromen, haha. Als ik het had, zou ik in eerste instantie niet zo goed weten waar ik het geld aan zou uitgeven.

large (1)

Bron afbeelding

Op wereld reis gaan?

Ik denk als ik zoveel geld heb, dat ik als ik mijn diploma een wereldreis ga maken. Volgens mij zou iedereen dat wel willen als je zoveel geld hebt. Het liefst natuurlijk met een goede vriendin! Mooie herinneringen maken en heel veel cultuur opsnuiven in de verschillende landen en werelddelen.

Misschien is het een beetje saai, maar ik zou voor de rest niet zo goed weten wat ik met al dat geld zou moeten doen.

Ik denk dat ik meer dan de helft weg geef aan een goed doel, zoals het KWF of het longfonds. De andere helft gaat op aan leuke ervaringen die je met het geld kan kopen. Zoals een leuke vakantie of een naar een festival gaan met vrienden of familie.

Want van geld wordt je niet gelukkig. Maar van de vele leuke ervaringen en herinneringen die je door het geld rijker wordt daar kan je wel gelukkig van worden en fijn op terug kijken.

Wat zou jij doen met zoveel geld?

Liefs,
Merel 

1 comment on “Blogchallenge 26: Wat zou je doen met €100.000?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.