DSC02289

Van die kleine dingen waar van je blij wordt, maar ook grote dingen kunnen mij ook heel erg blij maken. Vandaag lees je in mijn blogchallenge dingen waar ik blij van wordt, van groot tot klein.

DSC02780

Ik kan echt weer heel blij worden van de herfst. Behalve dat het dan eerder donker wordt maar dat ter zijde. Maar nu kan je weer legaal warme chocolademelk drinken, met natuurlijk heerlijke chocoladepepernoten op de bank met een leuk serie. Jaaa, dat is echt een ding wat mij blij maakt. DSC00612

Fotograferen is ook een ding waar ik erg blij van wordt. Eerst had ik er totaal geen interesse in, maar sinds dit jaar is dat totaal veranderd. Nu heb ik dit jaar eindelijk een betere camera gekocht. Misschien ben ik dan wel materialistisch ingesteld, maar van zulke leuke dingen kan ik echt blij maken! DSC00770

Mooie oogschaduwpaletten die mooi op de foto zijn gezet. Daar kan ik echt heel blij van worden! 🙂DSC01020 DSC01492

Van nieuwe dingen uitproberen wordt ik blij! Zoals MAC lipsticks waar ik eerder nooit van gehoord zou hebben, en natuurlijk felle lipsticks zoals deze op doen. Maar ook andere soorten oogschaduws uitproberen die dan ook nog goed uitkomen, wordt ik blij van ! . DSC02449

Ik word blij van chocola, en dan wel van pure chocola. En ook van deze chocola met kers, meringue want tjee, die combinatie is echt pure liefde!

DSC00010

Van de herfst wordt ik blij, maar van de lente nog meer. Na een lange periode van kou en donker, kan je eindelijk weer leven naar de langere avonden licht en natuurlijk zonder jas buiten lopen. De lente is daarom ook een van mijn lievelingsseizoenen, en daar wordt ik ook blij van! DSC02674

Ook al had ik een positieve artikel over mijn haar geplaatst, ik was er een paar dagen toch niet heel erg blij mee. Het was zo anders dan anders, en zo kort en, en… tja gewoon totaal niet iets voor mij. Maar ik ben er uiteindelijk toch wel heel blij mee! Uniek, origineel en zo komen mijn krullen veel en veel beter uit. Toch ook een dingetje waar ik blij mee ben.  DSC02710

 

Een perfecte wing! Wie kan daar nou niet blij mee zijn?!

Merel en Annechien

 

Ook toveren vriendinnen een grote glimlach op mijn gezicht. Ja van lieve en goede vriendinnen en vrienden wordt ik ook heel blij!

Tja, er zijn natuurlijk nog veel meer dingen waar ik blij van wordt, maar voor nu houdt ik het hier bij. Dit zijn dingen waar ik nou echt blij van kan worden!

Waar wordt jij nou echt blij van?

Liefs,
Merel 

2 comments on “Blogchallenge week 13: Waar word je blij van?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.