large (5)
Bron: weheartit.com

Drie dingen die ik nog tegen drie mensen wil zeggen. Pfoeh, das wel even wat anders dan vertellen over je favoriete sport, wat ik vorige week deed. Het heeft me deze week aan het denken gezet en heb er op geantwoord. Lees mijn hele artikel hieronder maar!

Ik had hem al klaar staan maar was hem vergeten om af te maken. Het laatste deel staat er nu ook bij!Β 

Ik denk dat iedereen wel wat te zeggen heeft tegen iemand. Iemand die niet meer leeft, of die je al heel lang niet meer hebt gezien. Zo ook ik, maar tegen wie tja daar moest ik wel even over na denken.

Als eerste wil ik tegen mijn opa zeggen die al bijna 5 jaar geleden overleden is, wat voor wedstrijden ik allemaal heb mee gedaan met het roeien, en zou ik hem heel graag willen uithoren over de olympische spelen die hij heeft geroeid. Maar ja, dat kan helaas niet meer…

Ten tweede wil ik tegen mijn vriendinnen zeggen dat ik ontzettend veel van ze hou, en dat ik niet zonder ze kan. Dit klinkt echt heel erg cliche en ik heb het al vaak genoeg gezegd. Maar echt goede vrienden zijn maar op een hand te tellen. Ik hoop dat ze dat inzien, want volgens mij heeft iedereen een paar echt goede vrienden of vriendinnen nodig.

Als laatste wil ik tegen mijn ouders zeggen dat ik heel veel van ze hou. Ik zo cliche maar he, je weet dat er ooit een dag komt dat je het niet meer tegen kan zeggen, en daar sta ik tegenwoordig nog wel is bij stil. Ook al kan ik boos op ze zijn, en zij natuurlijk ook op mij. Ze staan wel dag en nacht voor me klaar. Daar kan niemand tegen op!

Tegen wie wil jij nog wat zeggen?

Liefs,
Merel

 

3 comments on “Blogchallenge week 15: Drie dingen die ik nog tegen drie mensen wil zeggen.”

  1. Als laatste wil ik tegen….. ?? En dan stopt je tekstje πŸ™
    Gelukkig kan je dat nog tegen je vriendinnen zeggen. En zo nu en dan moet je dat inderdaad eens doen πŸ™‚
    Mandy onlangs geplaatst…Een updateMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.