Love

 

Wauw ik ben alweer over de helft met de blogchallenge! Wat vliegt de tijd! Vandaag is blogchallenge 17 aan de beurt. Of ik even mijn leven als single wil gaan beschrijven. En dat wil ik zeker. Lees je mee waarom ik een happy single ben?

Ik ben kieskeurig. In alles wat ik doe eigenlijk wel. Of het nou een broek een paar pennen of iets wat ik koop in de supermarkt. Ik wil zeker weten dat ik de goede keuze maak. Hetzelfde geldt voor jongens. Ik wil zeker weten dat ik de goede keuze heb gemaakt. Ik heb tot nu toe een vriendje gehad waarmee ik 4 maand mee ben samen geweest. Uiteindelijk pasten we toch niet zo goed bij elkaar dan dat we dachten.

Ik kijk heus wel in het rond of ik een leuke jongen zie, maar ik zou zelf niet zo snel op iemand afstappen. Dat is nou ook eenmaal mijn karakter. Als ik bij vrienden ben, ben ik wel uitgelaten en zet ik mezelf wel is op de voorgrond. Maar bij vreemden kijk ik toch liever de kat uit de boom voor dat ik echt laat zien wie ik ben.

Ik ben niet opzoek maar wacht gewoon af wanneer die gene op mijn pad komt. Ik ga regelmatig uit met vriendinnen en natuurlijk kijken we dan allemaal wel even in het rond. Op dit moment maakt het mij niet uit of ik nou wel of geen vriendje heb. Met of zonder ik heb een hartstikke druk leven, sociaal maar ook met school en met mijn blog.

Zo zit het een beetje met mijn liefdesleven. Ik ben niet opzoek maar kijk wel is in het rond of er een leuke jongen voor mij bij zit.

Heb jij op dit moment een relatie? Of ben je net als ik een happy single?

Liefs,
Merel

6 comments on “Blogchallenge week 17: Beschrijf je leven als single”

  1. Gelijk heb je! Er zitten zowel voor- als nadelen aan zowel het single zijn als aan hebben van een relatie. Ik zit zelf dik onder de plak in een relatie van 4.5 jaar, samenwonend, alles, haha! Ik vind het heerlijk hoor, maar als ik nu single zou zijn zou ik dat ook geen probleem vinden. Lekker veel echte qualitytime voor jezelf!
    Merel onlangs geplaatst…BACKSTAGE [WEEK 2]My Profile

    • Dan houdt je het goed uit als je onder de plak zit haha. Precies die quality time vind ik heerlijk! Maar aan de andere kant zou ik natuurlijk ook wel een vriend willen want wie wilt dat nou niet. Ach, op dit moment bevalt mijn leven me wel, met of zonder vriend 🙂

    • Na 12 jaar single zijn lijkt me inderdaad enorm wennen. Neem de tijd en doe leuke dingen! Dankjewel dat je dit een leuk artikel vind! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.