Ik had al een tijdje in mijn hoofd om deze TAG in te vullen. Ik kwam hem ooit een keer tegen op het internet en vond het eigenlijk best een leuke tag! Nu is het alweer een tijdje geleden dat ik zelf een tag heb ingevuld dus ik vond het de hoogste tijd om er zelf weer eens in te vullen! Benieuwd naar de vragen en antwoorden die ik heb gegeven (en mijn lieve broertje?).

Hoe heten jouw broers en/of zussen? Hoeveel jaar schelen jullie?

Ik heb één broertje. Jelmer. Hij is twee jaar en een paar maanden jonger dan ik.

Hebben jullie speciale bijnamen voor elkaar?

Jelmer voor mij: Millie, Meer, Millow

Ik voor Jelmer: Jellow, Jellie, Jel, Dikkie (ja echt haha, terwijl die helemaal niet dik is 😉

Wat is je leukste herinnering met elkaar?

Ik denk dat de leukste herinnering toch wel afgelopen week was. We zijn twee dagen weg geweest samen, Wat we normaal eigenlijk nooit samen doen. We hadden namelijk 2 jaar geleden bij een broer en zus winactie een grouponbon gewonnen ter waarde van 250(!) euro! Helaas moest die afgelopen september op omdat de bon tot afgelopen september was. Afgelopen week hebben we in een hotel in Ommen (of all places) een luxe vier gangen diner gehad. We zijn in dat hotel blijven slapen en zijn de volgende dag naar Amsterdam vertrokken. We wilden eigenlijk naar het stedelijk museum maar hebben meer geslenterd door Amsterdam, wat ook heel gezellig was. Ik kijk naar die twee dagen echt heel leuk terug. Ik denk tot nu toe wel een van de leukste herinnering die we samen hebben gemaakt!

Nu ik het me zo bedenk, vind ik deze herinnering hierboven ook echt wel een leuke herinnering. Dat hij mij stond op te wachten vorig jaar toen ik van mijn backpack trip thuis kwam op het station in Assen. Ik dacht eerst namelijk niet dat hij er bij zou zijn!  Niet de meest scherpe foto van ons, maar wel met een leuke herinnering!

Wanneer hebben jullie elkaar voor het laatst gesproken?

We spreken elkaar tot nu toe elke dag. We wonen allebei nog thuis, dus het kan nog!

Hebben mensen wel eens gedacht dat je een tweeling vormde met je broer of zus?

Nee, haha. Zo erg lijken we nou ook weer niet op elkaar.

Hoe vaak zien jullie elkaar?

Bijna elke dag! Soms zit er een dag tussen omdat we allebei onze eigen levens hebben maar meestal dus elke dag wel.

Noem een talent van je broer of zus.

Jelmer: Vind mijn fotografie skills erg goed zegt ‘ie. Dat neem ik dan maar van hem aan!

Jelmer heeft naast een talent om te presenteren ook een talent om niet onzeker over te komen. Hij weet zijn mannetje wel te staan, waar ik af en toe erg tegenop kijk!

Wat zou je ooit graag doen met je broer of zus?

Ik denk ooit nog is samen op reis gaan. We zijn nu een nachtje weg geweest binnen Nederland maar het lijkt mij ook erg leuk om een keer samen ergens anders heen te gaan! Bijvoorbeeld naar IJsland. Of naar de UK (waar Jelmer erg fan van is).

Ik ben zelf zoals je ziet best wel close met mijn broertje. We doen veel dingen apart van elkaar maar vinden het soms ook leuk om samen dingen te ondernemen. Zoals samen wielrennen, of op stap te gaan. Hoe rooskleurig ik misschien het hier schets, ook wij hebben wel eens ruzie hoor! En dan kan het erg hard en luid aan toe gaan haha. Maar ondanks dat houden we wel met elkaar. 🙂

Je bent vrij om de TAG over te nemen! Ik vond hem in ieder geval ontzettend leuk om in te vullen.

Heb jij een broer of zus? En ben je erg close met hem of haar?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.