Ik had het deze week druk met van alles en nog wat. Daardoor was het artikel van donderdag er een beetje bij ingeschoten… Wel ben ik redelijk actief op Instagram. Dus als je mij daarop wilt volgen kan je wel op de hoogte blijven van wat ik zoal doe in een week. Afgelopen donderdag heb ik samen met een vriendinnetje van mijn opleiding heerlijk tapas gegeten bij La Cubanita in Groningen. Allereerst is dat een dikke aanrader! Hij zit ook wel in andere steden in het land. Maar daarna gingen we eigenlijk niets vermoedend de stad in. Zonder ook maar ergens op zoek naar te zijn. Ik bedacht me ineens dat ik al heel lang een bullet journal wilde starten. Nu was het daar de tijd voor! Ik heb net als half Nederland ook mijn belastingsteruggave binnen en kon flink wat spenderen. Vandaag zie je wat ik zoal heb gekocht. Het is niet veel maar vind het wel de moeite waard om het je te laten zien!

Bij de mediamarkt heb ik ook even nieuwe oortjes gehaald. Mijn eigen oortjes die bij mijn mobiel zaten zijn inprincipe nog wel goed. Alleen ben ik de goede dopjes er van kwijt. Super handig maar niet heus. Dus vond ik het wel weer tijd om nieuwe aan te schaffen. Deze van Marley zijn ook nog is goed voor het milieu. Dubbele winst dus. Ik heb ze nog niet geprobeerd maar ik ga er vanuit dat ze het goed doen.

Ten eerste viel mijn oog in de Pipoos op het handlettering journal boek. Ik heb zelf totaal nog geen ervaring met handlettering en vond het wel zo toepasselijk om dat bij mijn bullet journal te kopen. Nu kwam ik er achter toen ik het boek ging lezen dat het wel veel meer op echte handletter journal tekeningen is gericht en niet echt op het handletteren zelf. Ach ja, nooit verkeerd om zo’n boek te kopen denk ik.

En toen kwam ik dit super leuke bullet journal notebook tegen van Leuchertturm1917. Vergelijkbaar met de notebooks van Moleskine. Alleen is het leuke aan zo’n bullet journal is dat er in plaats van lijnen stipjes inzitten. Zo kan je zelf de bladzijdes inrichten zoals je dat zelf wilt hebben. Ik ben er gelijk vrijdag in begonnen en vind het nu al super leuk om zo creatief bezig te zijn. Helemaal mijn ding kan ik nu al zeggen. Ik ga binnenkort zeker een update online zette over hoe de bullet journal na ongeveer een maandje bevalt. Lijkt je dat leuk om te lezen?

Daarnaast heb ik ook een Micron pen gekocht. Een fineliner die vergelijkbaar is met een zwarte stabilo fineliner maar dan nog net ietsje zwarter. Ik heb er al een paar keer mee geschreven en hij bevalt tot nu hartstikke goed!

Ook heb ik kraft kaartjes gekocht om kaartjes mee te maken. Ik heb al vanaf het begin dit jaar tegen mezelf gezegd dat ik meer kaartjes wil gaan versturen. Want een kaartje is natuurlijk veel leuker om te krijgen dan een appje of iets anders via internet. Lekker ouderwets en een leuke tijdsbesteding. Ook wordt een kaartje nog steeds heel erg gewaardeerd.

Dit waren mijn koopjes van afgelopen donderdag. Hopelijk vond je het leuk om het te zien!

Liefs,
Merel

2 comments on “Bullet Journal Shoplog!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.