DSC02181

Catrice heeft sinds begin augustus een nieuwe limited edition in de schappen liggen. De Limited Edition lijn heet Metallure en is geinspireerd op de metallook op de catwalk. Er zitten prachtige oogschaduws in de collectie en dan nog niet over de nagellak gesproken. Maar ik nam deze rode lipstick mee, die ook in de collectie zit met nog 2 andere lipsticks.

DSC02172 DSC02175DSC02182

De Lipstick heet Alluring Red, en heeft natuurlijk alles met de sprekende rode kleur te maken.  De verpakking heeft iets weg van krassen op een metalen plaat. De huls is rose goud en oogt heel chic vind ik. DSC02179 DSC02180   DSC02233

Ik draag niet snel rode lipstick, omdat ik al gauw vind dat het rode plekjes in mijn gezicht benadrukt. Ik had daarom ook geen rode lipstick in mijn bezit en leende hiervoor af en toe een rode lipstick van mijn vriendinnen. Toch vond ik het wel af en toe wel leuk staan. Toen ik deze lipstick in het schap bij Catrice zag staan, twijfelde ik toch eventjes om hem mee te nemen. Maar al snel werd de keuze gemaakt om hem mee te nemen. De kleur is inderdaad rood, met een roze ondertoon. Fel rood is het niet (bijvoorbeeld niet zoals ruby woo). Hij heeft een glanzende finish wat ik zelf heel erg mooi vind.

DSC02195  DSC02220DSC02217 DSC02223

De kleur vind ik super mooi, en ik had persoonlijk niet gedacht dat rood zo goed kon staan. hij trekt iets in de lijntjes en blijft ongeveer 2 á 3 uurtjes zitten. Daarna moest ik hem echt bijstiften omdat hij dan te erg versleten is van mijn lippen.
De pigmentatie is erg goed, maar niet te vergelijken met bijvoorbeeld een M.A.C. lipstick. Hij trekt iets in de lijntjes en is met een laagje nog niet helemaal dekkend. Als je een tweede laag aanbrengt is hij volledig gedekt. Rode lipstick zal ik niet snel overdag op doen, omdat ik het toch best gewaagd vind om hier mee naar het werk te gaan of er mee naar school te gaan. DSC02183

 

Ik ben tevreden over Alluring Red. Hij blijft redelijk lang zitten, heeft een mooie kleur, en goede pigmentatie maar trekt ietsjes in de lijntjes. De prijs valt ook nog wel mee, want voor ongeveer 4 euro heb je hem al binnen.  Ik ga Alluring Red vooral dragen als ik een feestje heb of een andere speciale gelegenheid.

Alluring Red hoort bij de Limited Edition van Catrice die nu in de winkel ligt. Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister filialen voor €3,99.

Wat is jouw favoriete rode lipstick?

Liefs,
Merel

 

2 comments on “Catrice LE Matallure ‘Alluring Red’ Lip Colour”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.