DSC04821

 

Ik koop nooit wat van de LE’s van Catrice en Essence. Het is of flop of top. Of iets daar tussen in. Ik zag de Nude Purism collectie al eerder bij andere bloggers als artikel online komen. Deze zou eigenlijk pas in maart in de winkels komen. Maar bij mij en volgens mij vele andere Kruidvatten (hoe zeg je dat in meervoud?) lag het er al veel eerder. Naast dit palette was er nog een highlighter die ik heb meegenomen. Daarvan zie je het review ergens volgende week van online komen. De rest van de collectie vond ik niet zo. Er waren nog wat lipsticks, nagellaken en een andere quattro palette met blauwe en taupe kleuren. Dat sprak mij allemaal niet zo aan. Benieuwd wat ik van dit quatro palette vind?

 

 

DSC04822

Uit nieuwsgierigheid heb ik het palette meegenomen. De kleuren zien er voor mij wel draagbaar uit en in de winkel waren de swatches ook niet tegengevallen. Vandaar dat ik dit palette heb meegenomen. De uitstraling van de verpakking vond ik erg mooi! Strak en toch ook iets futuristisch met die Nude Purism letters op de deksel van de quattro.

 

DSC04826

 

 

DSC04847

Op naar de swatches. Ik vind het echt niet tegenvallen van Catrice. De oogschaduw’s zijn best goed gepigmenteerd voor een Limited Edition. Ik vind vooral de Aubergine kleur erg mooi en zal die ook vaak gaan gebruiken. Op de donkerbruine kleur zijn het allemaal shimmers. De oogschaduw’s zijn iets poederig je moet daarom wel oppassen dat je geen fall-out aan brengt.  De donkerbruine kleur is mat. Ja ik ben fan van dit palette!

DSC04857DSC04858DSC04867

 

Dit is de look die ik er mee gemaakt heb. Een vrij simpele draagbare look. De lichtste roze kleur heb ik aangebracht op mijn wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoek. Voor de rest heb ik de barbieroze kleur aangebracht op mijn bewegend ooglid. De aubergine kleur heb ik aangebracht in mijn arcadeboog en de donkerbruine kleur aan de zijkanten van mijn bewegend ooglid/arcadeboog. De kleuren vallen misschien wat weg op het oog maar dit komt onder ander ook omdat ik het maar heel licht heb aangebracht. Hoe meer laagjes je aanbrengt van de oogschaduw hoe intenser de kleuren worden. De kleuren zijn daardoor goed op te bouwen.

 

DSC04827

Ik ben fan van het palette. Het zijn echte nude kleurtjes die je goed kan combineren voor op een normale school/werkdag. Een fijne combinatie van shimmer en matte kleuren. De kleuren liggen toch vrij dicht bij elkaar als je ze aanbrengt op je ogen. Maar zijn daar tegen wel weer makkelijk op te bouwen. De LE is maar in beperkte oplage te koop, dus wanneer je hem wil aanschaffen zou ik nu je slag slaan!

Ga jij wat kopen van de LE Nude Purism van Catrice?

Liefs,
Merel

 

5 comments on “Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro 02 Taupe-Less”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.