Wanneer je dit leest ben ik waarschijnlijk druk aan het klussen in mijn eigen kamer in Groningen. Want ja, je leest het goed. Ik ben eindelijk daar aan het klussen. Ik had het al wel verteld dat ik plannen had om te verhuizen en op kamers te gaan wonen. Maar door omstandigheden had ik gewoon geen tijd om daar wat te kunnen doen. Afgelopen week heb ik wat meubels gekocht bij de IKEA en gister en vandaag zijn we de kasten en het bureau in elkaar aan het zetten. Super leuk en geeft mij heel veel extra energie! Vandaag deel ik ook mijn dagelijkse make-up die ik nu vaak draag. Het was alweer een tijd geleden dat ik dat had geplaatst.

Ik begin met de basis natuurlijk. Als eerste gaat er een primer van Maybelline op. Gekocht in Duitsland. Ik merk eerlijk gezegd geen verschil met of zonder deze primer. Hij is bijna op en wil weer is wat nieuws testen. Misschien heb je tips voor me van primers die ik kan gaan testen. Ik zit te denken aan de aftershave van Nivea voor mannen. Zijn heel veel bloggers heel positief over. Na de primer gaat er foundation en concealer over mijn gezicht. De Maxfactor Foundation dekt ontzettend goed en is voor mijn huid misschien een beetje licht. Maar voor nu precies goed. De concealer is ook heel dekkend en gebruik ik voor onzuiverheden, vooral op mijn kin en wangen. Als laatste gaat er wat poeder over mijn gezicht heen. Ook deze poeder van Maybelline is vrij dekkend.

Ik heb donkere wenkbrauwen van mezelf. Vroeger vond ik dat overigens helemaal niet mooi bij mezelf. Nu kan ik het wel waarderen. Wanneer ik met mijn wenkbrauwen bezig ga, epileer ik ze eerst even in model met een pincet van de Action. en die doet het super goed! Soms epileer ik elke dag, soms om de dag. Ligt er aan hoeveel haartjes ik heb. Daarna ga ik aan de gang met of poeder of wenkbrauwpotlood. Voor nu was de wenkbrauwpotlood aan de beurt. Deze is van Benefit en gebruik ik al een tijdje. Als laatste gaat er wenkbrauwgel van de HEMA overheen. Ik merk niet veel van de gel. Maar hij werd me aangeraden door een goede vriendin. Ik gebruik hem gewoon tot die op is.

Na de wenkbrauwen te hebben bijgewerkt ga ik verder met mijn oogleden. Ik begin met een oogschaduwbasis van Artdeco. Dacht dat die fijn zou zijn in gebruik. Is die toch niet vind ik. Beetje onhandig om oogschaduwbasis uit een potje te halen. Daarna pak ik eigenlijk een willekeurig palet uit mijn collectie. Vandaag is het toevallig die van Too Faced geworden maar het kan ook eentje zijn van Sleek of van Essence. Ligt er net aan waar ik zin in heb. Ik breng het liefst bruine en koper tinten aan. Is voor overdag prima vind ik. Na de oogschaduw breng ik eyeliner aan. Tegenwoordig het liefst die van Kat von D. Een hele fijne eyeliner waar nog een review van online komt! Ik sluit af met een mascara van Chanel. De Le Volume is ontzettend fijn en brengt mijn wimpers perfect in model. Zoals ik het wil hebben. Krul en seperatie vind ik het allermooist. En wat lengte geeft die ook wel.

Na de oogschaduw en andere dingen richt ik me op mijn wangen en jukbeenderen. Ook hier is het zo: waar ik zin in heb pak ik en doe ik op. Vandaag werd dat een van de trio blushes van Catrice (de middelste om precies te zijn). Doe ik wat bronzer van MUA op voor een natuurlijk effect. En sluit ik af met een highlighter van Essence. Eigenlijk staat Soft & Gentle van MAC nog hoog op mijn verlanglijstje maar ja, daar heb ik op dit moment even niet het geld voor over.

Als laatste sluit ik met een lipstick af. Ook hier geld weer voor: waar ik zin in heb pak ik en doe ik op. Omdat ik mijn lipsticks een klein beetje aan het minimaliseren ben probeer ik er wat op te maken. Daarom pakte ik er deze van Maybelline bij voor vandaag. Een hele mooie nude/bruin tint. Ik vind hem zelf erg mooi. Op de foto lijkt die wat bruiner dan in het echt.

Normaal sluit ik dan af met de All Nighter Setting Spray van Urban Decay. Helaas staat die niet op de foto maar wilde ik er toch even bij gezegd hebben. Dit is dan mijn alledaagse make-up. Ik moet wel zeggen dit draag ik alleen als ik buiten de deur ga op die dag. Op een zaterdag of zondag draag ik liever geen make-up en vind ik eigenlijk ook wel heel prettig. Ik vind het super leuk om met make-up te experimenteren, maar heb er op dit moment gewoon weg te weinig tijd voor om er echt voor te gaan zitten. Misschien later in de maand wel.

Wat draag jij het liefst? Geminimaliseerde make-up of ga je liever voor uitgebreid?

Liefs,
Merel

3 comments on “Mijn dagelijkse make-up van dit moment”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.