Sinds ik niet meer op de middelbare school zit heb ik al een tijdje een jaaragenda in plaats van een schoolagenda. Voor mij is dat veel praktischer voor het plannen van werk en voor het maken van afspraken. Normaal gesproken koop ik dan ook pas mijn jaaragenda rond november/december. Maar, daar kwam dit jaar toch echt verandering in. Ik heb mijn jaaragenda voor dit jaar al kunnen halen! En wel ontworpen door Diana Leeflang. Ook wel bekend als DisforDazzle. Vandaag review ik hem voor je!

Ten eerste kocht ik niet alleen de planner maar ook de stickers die Diana zelf ontworpen heeft. Ik volg Diana al een hele lange tijd. Zelfs de tijd dat ze nog een blog had volgde ik haar al. Sinds een tijd is ze alleen nog maar te vinden op Youtube. Wat ik aan de ene kant wel jammer vind, maar ja, zo gaan deze tijden. Wel vind ik het super leuk dat ze nu zelf met een planner lijn is gekomen. En dat dat gewoon bij het Kruidvat ligt! Ik ben zelf best wel weg van de stijl die Diana heeft. En vond dan ook als ik de planner tegenkwam voor een mooi prijsje hem mee moest nemen. En zo geschiedde. Ik ben dan wel 3 verschillende Kruidvat winkels af gegaan maar het is me gelukt! 

In de jaarplanner zitten natuurlijk alle maanden van 2018. Maar daarnaast zitten er ook 4 doorzichtige tabbladen in. Heeft het hoesje van de agenda 7 insteekhoesjes en zit er ook nog is extra inhoud in, zoals to-do paginlijstjes, Vakantieplanners en pagina’s waar jezelf op kan tekenen. Dat is weer wat anders dan een normale jaaragenda dacht ik zo.

Ik kan nu alvast een kritische noot geven. De agenda klein. Zoals je ziet is een bladzijde ongeveer een handgrootte (en mijn handen zijn al niet heel erg groot, dus moet je nagaan). Ik schrijf zelf dan ook alleen maar afspraken of diensten in mijn agenda. Of afspraken die al ver van te voren worden gepland (ik schrijf nooit meer dan 2 week in mijn bullet journal vooruit). Andere belangrijke dingen schrijf ik op in mijn bullet journal. Dus dit is echt alleen maar voor de dingen die ik echt niet mag vergeten. Zoals tandartsafspraken en dat soort dingen.

Waar ik ook dubbele gevoelens bij heb is de ringband. Ik ben normaal niet zo’n fan van een ringband. Vooral als je van rechts naar links schrijft aan de linkerpagina vindt ik dat niet zo lekker werken. Het voordeel van deze agenda is dan wel weer dat je de blaadjes er makkelijk uit kan halen. Waardoor je weer geen last van die ringband hoeft te hebben.

Kijk nou hoe leuk de agenda is vormgegeven. Al een daarvoor had ik al een zwak om hem te kopen!

En ook dit vind ik erg leuk! Zo kan je verschillende to-do lijstjes maken voor wat er nog komen gaat. De doorzichtige tabbladen die er bij zaten heb ik per 3 maand opgedeeld. Dus zeg maar per seizoen.

Ook een noot van kritiek is dat je de agenda niet echt goed dicht kan doen. Er zit geen elastiek om heen waardoor die dicht blijft zitten. Wat ik wel jammer vind. Want zo gaat die bij mijn weten wel sneller kapot.

Zoals je hoort ben ik erg te spreken over deze vrolijke agenda van Diana. Ik kan dan ook niet wachten tot ik er in kan en mag schrijven. Ik ben heel erg fan van de vormgeving zoals je al hebt gelezen. En dat maakt het daarom echt een feestje om er in te mogen schrijven. Wat mij betreft (op een paar kritische noten na) is het een erg mooie planner geworden.

De planner kan je kopen bij het Kruidvat voor €3,99. Een koopje dus voor zo’n leuke planner! 

Heb jij de planner van Diana al in je bezit?

Liefs,
Merel

1 comment on “Diana Leeflang Agenda voor 2018!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.