Ik zag deze laatst bij Iris (van Irispraat.nl) voor bij komen. Hoewel mijn blog vooral over leuke dingen gaat vind ik het af en toe ook wel is heel fijn om te klagen (wie niet?!). Vandaag mijn versie over wat ik allemaal stom vind.

Wachten bij de huisarts

Een eerste dates met awkward stiltes

Tandsteen verwijderen bij de tandarts (en dan het gevoel hebben alsof je stikt om dat je tong in de weg zit voor de tandarts)

Een lamlendige dag hebben

Niet weten wat je vanavond moet eten

Veters die los gaan onder het hardlopen

staan in de bus of de trein

Wachten in de kou

Überhaupt heb ik een hekel aan wachten

afwassen (en dan vooral echt afwassen, afdrogen vind ik wel prima)

Mensen die kortaf reageren

Het geluid wanneer de wekker ’s ochtends af gaat (zo’n vervelend geluid!)

Helemaal nat geregend worden (en dat gebeurd nog wel eens hier in Nederland)

Is een keer klagen kan soms heel fijn zijn. Gelukkig hoeven we niet veel te klagen in Nederland. Misschien dan alleen over het weer. Daar kunnen we altijd wel wat over te klagen hebben, haha. Wat een leuke tag Iris! Ik vond hem erg leuk om in te vullen.

Voel je vrij om hem over te nemen. 🙂

Wat vind jij stom?

Liefs,
Merel

 

1 comment on “Dingen die ik stom vind”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.