DSC08279

Hoewel maart voor mij echt een verschrikkelijke maand was (in alle opzichten wel) ben ik van plan om van april een betere maand te maken. En tot nu toe lukt dat best goed! Ook al was maart dan voor mij een beetje een depri maand ik heb er geprobeerd er het beste van te maken. Er waren in maart en april ook genoeg leuke momenten waar bij ik stil stond. En omdat het nu niet lukt om steeds een weekoverzicht klaar te hebben voor de maandag leek het mij wel leuk om gewoon wat momenten te laten zien waar ik wel van heb genoten de afgelopen weken. Hopelijk vind je het leuk om te lezen.

Screenshot_2016-04-04-09-22-21

Stijl haar bij mij? Ik dacht dat het nooit echt leuk zou staan. Ik heb het een paar keer gestijld (of na ja vriendinnen want ik ben er geen ster in) maar vond het toen echt niet staan, kreeg er een bol hoofd van en was echt een hele andere ‘Merel’. Maar toen ik laatst mijn haar had laten stijlen door Lotte, een meisje waar ik mee samen stage loop in Duitsland, stond het juist heel erg mooi. Echt een eye opener. Denk niet dat ik het nog heel vaak ga doen, want een gedoe is het wel. Maar voor de foto is het wel heel erg leuk.

20160218_111854

Wat ik bijvoorbeeld wel heel erg leuk vond de afgelopen weken, is shoppen bij de DM. Mean wat een winkel en wat kan je daar veel kopen! Echt een drogisterij naar mijn hart. Het is dat ik er de afgelopen week dat ik in Papenburg er niets heb gekocht. Maar ik denk dat ik de aankomende week er zeker een bezoekje ga brengen. Ik houd er echt van om nieuwe producten te kopen en te testen.

DSC07926

Dat je van ondergoed gelukkig kon worden, was voor mij ook nieuw. Niet dat ik ongelukkig ben zonder Calvin Klein ondergoed. Maar ik vind het gewoon zo mooi ondergoed. het heeft iets minimalistisch maar ook weer iets van luxe ofzo. In ieder geval ik vond dat ik dit aan mezelf cadeau mocht doen afgelopen maand. Gewoon, omdat het een mooi setje is, en het al héééél lang op mijn lijstje stond om te kopen. Wie weet ga ik na mijn stage wel een wit setje toevoegen aan mijn kledingkast. Gewoon, niet omdat het moet maar omdat het kan ;).

20160416_170437

Fietsen! Ik doe het zo graag als ik thuis ben. Ik pak liever de fiets dan dat ik met de auto ergens heen ga. De regen, ja die heb ik natuurlijk liever niet. Maar als je eenmaal onderweg bent maakt dat ook niet meer uit. Het liefst fiets ik met muziek op, gaat de tijd ook sneller voorbij op de fiets. Ja, pap sorry!

IMG_20160403_175435

Na dat ik mijn mobieltjes 3x zwemles heb gegeven in de wc (zonder succes natuurlijk, duh) vond ik het nu toch echt tijd worden dat ik daar nu toch echt maar van moet hebben geleerd. Ik heb daarom de Samsung Galaxy A3 6 gekocht. Omdat mijn vorige A3 tijdens een stapavond uit mijn achterzak is gegleden (ja, welke dombo doet dan ook haar mobiel in haar kontzak, dan kan je verwachten dat er problemen komen). Vanaf nu ga ik ook een tasje meenemen als ik op stap ga. De kans dat ik dan weer eentje zwemles ga gegeven is ook een stuk kleiner. En ik raak hem niet kwijt, 2 in 1 lijkt me zo.

IMG_20160407_093530

Ik ben een sucker voor mooie sneakers zoals je hier al kon lezen. Deze witte sneakers voor de zomer kon ik dan ook niet laten liggen in Papenburg. Ik heb ze al even ingelopen, en wat lopen ze lekker zeg! Wel heel voorzichtig trouwens en door twee regenbuien. Maar ze zijn nog steeds zo wit als op de foto.

IMG_20160409_184016

Lekker eten. In Papenburg hebben we de laatste week echt goed gegeten als zeg ik het zelf. Op het ijs toe na dan. Ik heb voor het eerst in mijn leven Cookie Dough gegeten van Ben & Jerry’s (ja voor het eerst! Je leest het goed!). En daarna ben ik verslaafd er aan geworden. En toen we vorige week ook nog is ontdekten dat er bij de Lidl een goedkopere variant bestaat van de bekende Cookie Dough kon onze week niet meer stuk. De hele bak heb ik niet op kunnen eten maar de halve is zeker in mijn buikje beland.

IMG_20160412_160718

Vorige week dinsdag was het zulk lekker weer dat ik na mijn vroege dienst samen met twee andere huisgenootjes van mijn verdieping lekker op een terrasje heb gezeten. Wel met jas aan, want er stond een harde wind. Maar wel in het zonnetje! En dat ik mijn zonnebril was vergeten, vergeten we maar even op dit moment. Maar de warme apfelstrudel (met ijs! En ongesuikerde slagroom) met warme chocolade waren wel twee momentjes om van te genieten!

IMG_20160416_094142

De krent die in de bloei staat. Zo mooi! Maar ik vind bloesem dat in de bloei staat nog net wat mooier.

IMG_20160418_091314

Deze foto staat voor mij eigenlijk voor sporten. Hardlopen of fietsen of roeien, maar water zie je niet op deze foto. Even kop leeg en alleen maar even doen wat je moet doen. Om daarna een lekkere warme douche te nemen. En het liefst met liefste sportmaatje en beste vriendin Ilse. Een betere vriendin kan ik me niet wensen <3.

Dit waren mijn momenten waar ik de afgelopen weken echt heel erg van genoten heb. Kleine dingen maken mij soms heel gelukkig.

Van welke momenten krijg jij meer energie?

Liefs,
Merel 

1 comment on “Dingen waar ik blij van werd de afgelopen weken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge