DSC06007

Voordat de klok de 12 aanslaat vannacht wilde ik toch nog even terug blikken op dit jaar. Want dat doet iedereen toch voor zich zelf op een andere manier aan het eind van het jaar. Je maakt de balans op van de mooie en minder mooie momenten. In dit blogje laat ik je een kijkje geven in mijn 2015, met hoogtepunten eerste keren en vooral een leuke terugblik op dit jaar.

Ik zeg het elk jaar weer maar ook dit jaar is weer voorbij gevlogen! 2015 was een bewogen jaar waar weer veel is in gebeurd. Ik heb wat hoogtepunten op een rijtje gezet in willekeurige volgorde.

Rijexamen

De elfstedentocht

De tocht der tochten op de fiets meegemaakt. Het was tof, zwaar maar vooral vele kilometers gemaakt samen met mijn vader. Een tocht om nooit meer te vergeten!

 

Rijexamen

Mijn rijbewijs

Dat is toch echt wel een hoogtepunt van dit jaar. En wat ben ik er elke dag weer blij mee dat ik hem heb gehaald. Het geeft je zoveel vrijheid en zelfstandigheid om overal naar toe te kunnen met de auto! Natuurlijk ga ik binnen mijn stad alleen maar met de fiets maar voor langere afstanden is een auto echt heel fijn.

Mei 4

Vast contract

Ook zeker een hoogtepunt van dit jaar. Ik had nooit gedacht dat ik een vast contract zou krijgen bij mijn bijbaantje, en al helemaal niet dat ik dat dit jaar zou krijgen. Maar het is wel gebeurd. Ik maak er gelukkig genoeg leuke uren, zo heb ik deze week 49 uur gekregen. Dat zijn veel uurtjes, maar ik werk er ieder uur met plezier. Hopelijk mag ik er in 2016 nog net zo vaak werken

Bloggen

Hoewel het deze maand op een heel laag pitje stond door andere verplichtingen (zoals werk en school) heb ik ook heel erg genoten om te bloggen dit jaar. Het heeft mij weer veel geleerd en ik ben blij dat ik dit nog steeds af en toe doe. Ik blog wel alleen als ik er zin in heb, want dat is het belangrijkste vind ik, Hopelijk ga ik volgend jaar met nog veel meer plezier bloggen!

wpid-2015-06-26-04.23.38-1.jpg.jpeg

Feestjes

Er waren genoeg leuke feestjes dit jaar. Zo ging ik onder andere een paar keer op stap in Enschede, waren er leuke stapavonden en was er zoals elk jaar TT. Ik heb niet van elke avond evenveel genoten, maar zo loopt dat nou eenmaal. Het was in ieder geval wel een gezellig jaar wat dat betreft.

DSC04792

18

Ook werd ik dit jaar 18. Een mijlpaal van een leeftijd. Nog 2 jaar en dan ben ik een twintiger! Ik kijk terug op een leuk 19e levensjaar, met heel veel leuke vrienden om me heen en vooral veel gezelligheid. Op naar mijn 19e jaar!

Ik wil natuurlijk ook jou bedanken voor dit jaar. Dat je mijn blog hebt bezocht en misschien wel wat reacties hebt achtergelaten. Dat brengt mij echt een lach op mijn gezicht!

Op een nog mooier, gezonder, sportiever en vooral een heel gezellig 2016!

Liefs,
Merel 

/

1 comment on “Dit was mijn jaar, 2015!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.