Mijn vader was afgelopen april jarig. Ik wilde hem een speciaal cadeau geven. Eentje waar die echt wat aan heeft. Ik werd benaderd door fotocadeau.nl en het was precies of dat op het juiste moment kwam. Vandaag laat ik je de foto zien!

Mijn vader heeft na lang zoeken een foto uitgekozen. Ik had gelukkig een maand bedenktijd en zo kon hij rustig even voor zichzelf een foto uitkiezen. Mijn vader en ik hebben allebei een passie voor fotograferen. Mijn vader is vooral dol op natuurfotografie. Ik wat minder, maar vind het wel mooi wanneer die plaatjes heeft geschoten. Mijn vader heeft de bovenste foto gekozen omdat wij (mam, mijn broertje en ik) er allemaal op staan. Het is alweer even geleden dat deze foto is genomen. Volgens mij alweer een jaar of 8 geleden op Schiermonnikoog. Als ik zelf een foto had gekozen had ik toch voor een andere gekozen, maar ja, het is dan ook niet mijn cadeau.

Het uitzoeken van hoe het werkte bij fotocadeau vond ik heel makkelijk. Je upload een foto en kiest zelf hoe je hem op het doek wil hebben. Daarna reken je af en kan je voor een klein bedrag nog een ophangsysteem er bij kopen. Ideaal!

Alleen de levering duurde wel heel lang vond ik. Ik had op 4 mei besteld (ja, mijn vader nam alle tijd om rustig zijn foto uit te zoeken) en kreeg hem afgelopen zaterdag 20 mei binnen. Terwijl er op de order staat dat het binnen 2 dagen is verstuurd. Dat vond ik wel een klein minpuntje.

De foto ziet er op canvas wel heel erg mooi uit vind ik! Nu alleen nog ophangen. Ik weet niet hoe het bij jullie thuis zit maar daar moet echt even tijd voor worden vrij gemaakt haha. Denk dat het nog wel even duurt voor dat die hangt. Voor nu staat die ook erg mooi op de piano vind ik.

Wil jij ook een foto op canvas bestellen? Dan kan je bij fotocadeau.nl prima een foto bestellen. Een foto op canvas is al te bestellen vanaf €6,00.

Heb jij wel eens een foto op canvas besteld voor iemand of voor jezelf?

Liefs,
Merel

Dit artikel is in stand gekomen door een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.