Zonder vrienden, geen leven. Misschien wel heel hard en abrupt. Maar zo is het wel. Stel je maar eens een wereld voor zonder je vrienden. Dat maakt het leven wel heel erg eenzaam. Zo heb ik mijn vrienden leren kennen in tijden wanneer het goed met ons ging en in tijden waar de een wat meer steun kon gebruiken in het leven dan de ander en andersom. Ik ben zelf erg gesteld op mijn vrienden en vriendinnen en laat ze daarom vaak een extra blijk van waardering zien. Dat kan in grote en in kleine dingen zitten. Maar vandaag zit dat in wat groots. Zo mocht ik mijn beste vriendinnetje van de opleiding (waar ik ook al mee op de opleiding van verpleegkunde mee zat) verassen!

Ik vind het altijd super leuk om dingen te krijgen voor mijn blog (ik kan beter zeggen, wie niet?!) maar nog leuker vind ik het om andere blij te maken met spullen die ik geef. Mijn vriendinnetje en ik zijn samen door rond dezelfde tijd rond een burn-out gegaan en hebben daardoor elkaar heel goed leren kennen. Ze is echt een maatje voor me en ik zou niet weten hoe ik de opleiding zonder haar zou moeten redden! Daarom vond ik een extra blijk van waardering van onze vriendschap niet raar om te doen. Ik mocht een van de mooie wereldkaarten uitzoeken samen met haar voor op haar nieuwe kamer hier in Nijmegen. We hebben wel even gezocht naar een mooie wereldkaart, want hij moest natuurlijk wel passen binnen de inrichting van haar kamer.

Mijn vriendinnetje was super verrast dat ik dit aan haar gaf, maar was er wel super blij mee. De pastel kleuren passen perfect bij haar studentenkamer. En erg mooie keus al zeg ik het zelf!

En daarom geef ik dus graag dingen weg. Om andere mensen blij te maken. Zoals dit lieve vriendinnetje. Maar ook mijn ouders, mijn broertje of totaal iemand anders. Om iemand anders gelukkig te zien.

De canvas die ik heb gekregen heb ik gekregen van wereldkaarten.nl. Een site vol met mooie wereldkaarten om bijvoorbeeld boven je bank te hangen in je woonkamer (of zoals hier, gewoon boven je studeertafel!). Ik vind de kwaliteit in ieder geval heel goed op dit canvas en hij werd heel beschermd bezorgd, wat ik ook zeker een pluspunt vind van de levering. Naast dat je dit op canvas kan krijgen kan je ook foto plexiglas bestellen. Ik heb zelf een foto op plexieglas, en ik vind de kwaliteit zelf nog net iets mooier dan die bijvoorbeeld foto’s op canvas. Ik zou zeggen bestel is een foto van je beste vriendin op canvas om dat cadeau te geven voor haar verjaardag! Heb je gelijk een origineel en mooi verjaardagscadeau te pakken!

Bestel jij wel eens foto’s op canvas?

Liefs,
Merel

Dit artikel is in stand gekomen door een samenwerking.

1 comment on “Een vriendschap extra blijk van waardering geven”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.