DSC08371

Nude lipsticks zijn het helemaal nu. Zo gek vind ik dat niet. Felle kleurtjes zijn meestal een no-go als je naar je werk gaat. Maar als je dan toch wat op wilt hebben is een nude kleurtje wel de uitkomst. Ik gebruik ze heel vaak, die nude kleurtjes. Vooral dus wanneer ik aan het werk ben. Maar ook gewoon als ik met vriendinnen afspreek of op stap ga. Om toch wat op mijn lippen te hebben. Mijn lievelingslipstick van de Kate Rimmel-lijn is alweer bijna op na zorgvuldig gebruik ervan. Ik ging op zoek naar een lipstick die er een beetje op leek en kwam bij deze van Essence uit. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan mee!

DSC08375

Sinds een tijdje heeft Essence een nude lipstick lijn. De normale lipsticks van Essence zitten in een zwarte huls. De lipsticks van de nude lijn zitten in een huls waarvan de huls dezelfde kleur heeft als de lipstick die er in zit. Vind ik zelf erg leuk bedacht, want zo kan je de kleur wel beter vinden als je heel veel dezelfde soorten lipsticks hebt.

 

DSC08373

DSC08377

De lipstick zelf heet ’05 Cool Nude’. Het is een paars/roze lipstick met inderdaad een koele ondertoon. De lipstick is erg zacht en glijd over je huid heen.

DSC08383

Zonder lipstick

DSC08388

DSC08387

En mét lipstick. Ik vind de kleur erg mooi. Het is een beetje ‘my lips but better’ kleurtje, waar ik zelf wel heel erg van houd. Van mij hoeven mijn lippen niet altijd op te vallen. Maar om toch een kleurtje op mijn lippen te hebben is dit een goed alternatief.

DSC08374

Essence valt mij niet vaak tegen. Deze keer ook niet! Cool nude, is zeker een koele roze/paarse lipstick. Heeft een heel zachte glans en is heel erg smeerbaar over je lippen. Daardoor is de houdbaarheid ook niet heel erg lang. Hij blijft ongeveer 2 tot 3 uur zitten. En het ligt er aan of je daar tussen door ook nog eet en drinkt, Want dan blijft die nog minder lang zitten. Tussen de hapjes en drankjes door dus even bijstiften.

De Essence Longlasting lipstick Nude is te koop bij Trekpleister en Kruidvat voor €2,39 

Ga jij liever voor felle of voor nude lippen?

Liefs,
Merel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.