dsc08939

Hoewel ik de afgelopen weken niet heb stil gezeten is het aardig rustig geworden op mijn blog. Want het kriebelt ontzettend om weer wat te typen. Maar voorlopig moet ik me focussen op andere dingen. Hoe dat zit, leg ik je vandaag uit.

Ik heb al eerder in een update aangegeven dat er deze maanden veel gebeurd in mijn leven. Mijn laatste stage, verhuizen en de nodige sociale activiteiten die ik ook graag onderhoud. Daardoor schiet mijn blog er een beetje bij in. Vooral stage kost voor mij de nodige energie. Ik ben echt kapot na een dag stage te hebben gelopen. Want naast stage lopen moet ik ook persoonlijke leerdoelen halen, opdrachten maken en aan mijn scriptie werken. En dat kost gewoon heel wat tijd en energie.

De energie krijg ik ook zeker van het bloggen. Maar op dit moment kan ik er gewoon geen tijd voor vrij maken om ‘even’ relaxed te kunnen werken aan mijn blog. Ik vind dat erg jammer, wat het geeft mij echt energie, en vind het heel leuk om hier aan te werken. Op dit moment zijn er even andere dingen belangrijker. Want ik ga hoe dan ook mijn laatste stage halen. Er hangt nu wat meer van af dan de vorige stages. Ik moet mij echt laten zien want hierna ben ik verpleegkundige.

Verhuizen staat op een laag pitje maar moet ik ook het een en ander voor regelen. Zo zijn er al een aantal bezoekjes geweest aan de IKEA en moet ik er nog zeker een aantal keer heen voor onder andere een nieuw bed, kast en bureau. Wel leuke activiteiten hoor. Maar andere leuke dingen schieten er nu ook even bij in. Stage gaat nu echt even voor.

Ik hoop dat ik je zo genoeg heb ingelicht voor hoe het er nu voor staat. Ik kom zeker nog wel terug met het bloggen. Maar voor nu richt ik me liever op de belangrijkere dingen die ik moet halen.

Liefs,
Merel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.