Vandaag, morgen en overmorgen is het weer zover. De 1+1 actie bij Kruidvat. Hoewel ik zelf niets ga aanschaffen. Ik heb de laatste tijd genoeg in de korting kunnen kopen. Wil ik je zeker laten weten wat ik fijne aanraders vind om te kopen. Je hoeft er natuurlijk niets mee te doen, maar een beetje inspiratie kan geen kwaad toch?

Max Factor Miracle Match Foundation in 40 Light Ivory | Maybelline Matte Maker 20 Nude Beige Poeder

Een van mijn favoriete foundations die ik ooit heb gebruikt is toch wel deze van Max Factor. Een hele fijne foundation die niet zweterig aanvoelt. In combinatie met de Matte Maker poeder van Maybelline is het een gouden combinatie. De poeder zorgt voor mij er voor dat ik de hele dag een matte huid heb zonder dat het glimt. Echt een ideale poeder!

Max Factor Creme Puff Blush in 05 Lovely Pink | Max Factor Pastel Compact Blush in 10 Nude Mauve

Een van mijn favoriete blushes zijn van Max Factor. Ze geven een mooie gloed aan mijn wangen waardoor het net wat meer ‘spreekt’. Ik vind vooral Nude Mauve heel erg mooi. Nu weet ik niet zeker of deze ook te koop is bij het Kruidvat. Want volgens mij is deze alleen in de DM in Duitsland te koop… Maar ik kan je in ieder geval de blushes van Max Factor van harte aanbevelen.

Maybelline Lash Sensational Mascara | Catrice Liquid Liner in 01 Dating Joe Black

Mijn favoriete mascara is van Maybelline. Na heel wat mascara’s uitgeprobeerd te hebben vind ik deze echt ontzettend fijn. Brengt seperatie en volume aan je wimpers. Ik heb zelf nog nooit zo’n goede mascara gehad. Le Volume van Chanel tipt er ook heel erg aan. Maar ja, die kan je helaas niet vinden bij het Kruidvat ;).

Mijn favoriete drugstore eyeliner is van Catrice. Hoeveel ik van deze al heb opgemaakt weet ik niet. Maar ik weet wel dat het er veel zijn. Een hele fijne eyeliner met een perfect vilten puntje om strakke wings mee te zetten. Als ik je een kan tippen dan is het deze wel!

Catrie Blush Artist Shading Palette in Corall I Need

Een heel fijn blush trio die ik je kan aanraden is van Catrice. Drie verschillende blushes voor een klein prijsje. Vooral de middelste gebruik ik met veel plezier. De linker vind ik voor nu nog wat te donker maar wie weet is het een mooie blush kleur voor in de zomer. De rechter ga ik sowieso deze zomer dragen. Het is een mooie lichte blush die je denk ik ook wel als highlighter kan gebruiken.

Catrice Eyebrow set | Rimmel Londen Kate Moss Lipstick in 008

Ik werk mijn wenkbrauwen het liefst bij met dit setje van Catrice. Ik hgebruik hem al zo lang dat het etiket er helemaal af is gesleten. Zo vaak heb ik hem al gebruikt haha. Toen ik voor het eerst achter de 1+1 actie kwam heb ik deze lipstick van Rimmel gekocht. En ik kan je zeggen dat is een echte favoriet geworden. Hij is bijna op en draag hem het liefst elke dag! Wanneer die op is ga ik hem zeker opnieuw kopen! Het is de middelste swatch op de onderste foto.

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlgihter | Maybelline Master 20 Brown Blush

Voor een koele highlighter en je bij MUA aan het juiste adres. Een hele mooie blush die ook op mijn warme huidje kan. Met een mooie parelmoerglans. Ik gebruik hem af en toe maar vind hem daarom niet minder mooi!

Maybelinne is goed vertegenwoordigd in dit artikel. Deze bluhs is best donker maar vind ik juist wel wat hebben. Hij geeft mijn huid echt een extra dimensie. Of hoe je dat ook moet zeggen. Ik draag deze het liefst elke dag en ben daarom ook heel blij dat ik deze heb aangeschaft. Ze zijn nog niet heel lang in Nederland voor mijn gevoel, deze soort blushes. Maar zeker een aanrader om te kopen!

Zo dat waren mijn aanraders voor dit weekend. Voor wanneer je wat gaat kopen hoop ik dat ik je zo goed op de hoogte heb gebracht van wat mijn aanraders zijn! Shop ze dit weekend!

Wat ga jij kopen dit weekend bij het Kruidvat?

Liefs,
Merel 

 

4 comments on “Extra: Mijn aanraders voor de 1+1 actie bij Kruidvat”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.