make-up

Het is nu al meer dan een week 2015. 2014 hebben we nu dus al een tijdje achter ons liggen. Toch vind ik het wel heel leuk om terug te blikken wat mijn favorieten waren van 2014. Van haar tot huidverzorgings en van kleding tot mijn meest favoriete liedje ze komen allemaal aan bod!

Favoriete huidverzorgingsproduct

DSC01498

 

Volgens mij hoeft hier verder geen uitleg bij. The Body Shop heeft nou eenmaal goede huidverzorging en de Body Butters zijn echt mijn favoriet. Van 2014 maar ook zeker van 2015. Voedend, heerlijke geur en brengt ook nog is makkelijk aan. Wat wil je nog meer?!

Favoriete look

DSC03971DSC03973

 

Een look die je nooit online hebt gezet maar wel mijn favoriete look van dit jaar is geworden. Tja, dat kan er maar een gebeuren, bij mij dus. Het was bedoeld als een look voor oudjaarsdag maar toen het eenmaal nieuwjaar was, was ik hem vergeten om online te zetten. Hierbij dus mijn favoriete look.

Meest favoriete palette

DSC01231

 

Ik denk dat het palette van w7 mijn meest gebruikte palette is van 2014 en ook tevens favoriet van 2014. In het blikken doosje zitten vrijwel allemaal bruintinten in waarmee je verschillende looks mee kan maken. Ik heb hem dit jaar veel voor overdag gebruikt maar heb hem ook wel is gepakt toen ik een avondje uit ging. Een fijn palette met heel veel mogelijkheden.

Favoriete lipstick

DSC01778

 

Mijn favoriete lipstick van dit jaar is Speak Louder van MAC. Voor mij was dit echt een MAC jaar. Mijn stash heeft 3 lipsticks van MAC in zijn bezit. Hopelijk voeg ik nog meer pareltjes toe. Speak louder is een kersenrood kleurtje die voor een stap avondje maar ook makkelijk overdag kan gecombineerd worden. Ik droeg hem deze zomer vrij vaak toen ik nog een gebruinde huid had. Deze zomer hopelijk weer!

Favoriete haarproduct

DSC03699

 

Op het laatste moment is dit mijn favoriete haarproduct geworden. Maakt mijn krullen niet zwaar, ruikt heerlijk naar kokos en maakt mijn haar niet vet. Een dikke topper dit product!

Favoriete kledingstuk

DSC02312

 

Mijn favoriete kledingstuk is dit zwart met witte vest van de Primark. Voor 8 euro is het een heerlijk vest om lekker in weg te duiken. Ik combineer

Favoriete highlighter

DSC03491

 

Ik heb aan het eind van 2014 twee highlighters toegevoegd aan mijn stash. Tot nu toe is mijn favoriet en die ik er ook steeds bij pak van w7 Night Glow. Heeft een erg mooie parelmoerglans die de hele dag en nacht er wel op blijft zitten.

Favoriete kwast

DSC03984

 

Ik heb verschillende favoriete kwasten. De kwasten die hierboven staan gebruik ik vrijwel elke dag. Voor van alles gebruik ik wel een verschillende kwast. Een kwast springt er voor mij niet uit.

Favoriete mascara

DSC03986

 

Ik heb er nog geen review van geschreven maar die komt nog online! De mascara van Catrice is echt een favoriet van 2014 voor mij. Blijft de hele dag mooi zitten zonder dat die onder mijn ogen komt te zitten. Separeert mooi mijn wimper haren.

Favoriete nagellak

DSC01209

 

2014 was het jaar van mijn favoriete kleur. Rood. Als ik niet moest werken of ik had geen praktijkles op school waren mijn nagels in het rood. In de zomer ook veel neon roze. Maar mijn favoriet van dit jaar is de nagellak van Rimmel. Ik heb hem destijds gekocht bij de Action, maar volgens mij is die daar niet meer te koop.

Favoriete Parfum

DSC01096

 

Jill Sander Sun doet mij echt denken aan de afgelopen zomer. Ik heb hem denk ik wel iedere dag gedragen en verveelt mij nooit. Het is een lichte geur die de hele dag blijft zitten. Ik denk dat die in 2015 ook zeker nog favoriet blijft.

Favoriete BB Cream

DSC01388

 

Ik heb mijn tweede of derde tube alweer in huis gehaald van mijn favoriete BB cream van 2014. Het is de BB cream van The Body Shop in de kleur 02. Andere foundations of BB creams vind ik zwaar op de huid liggen en verstoppen mijn huid. Met als resultaat wat pukkeltjes. Bij deze heb ik dat totaal niet. Daarom is hij uitgeroepen tot favoriete BB cream van 2014.

 

Favoriete Blush

DSC03393

De hartjes blush van Make-Up Revolution is voor mij mijn favoriete blush van 2014. Alleen al om de verpakking is hij al favoriet! De kleur is heel zacht en gebruik ik vooral veel overdag. Een fijne blush die ook de hele dag blijft zitten.

Favoriete Eyeliner

DSC03764

 

Ik kon niet goed kiezen tussen de Eyeliner van Essence in Waterproof of deze van Catrice. Uiteindelijk is het toch deze geworden van Catrice omdat hij voor mij net een wat mooier lijntje kan neerzetten dan die van Essence. Het uiteinde van de liner ligt ook lekkerder in de hand omdat die wat langer is.

Favoriete Douchegel

DSC02773

 

Ik kon geen foto vinden waar de Grapefruit douchegel nog vol was. In 2014 heb ik xxl douchegels opgemaakt van de Grapefruit lijn. Daar heb ik bijna een jaar over gedaan! Geen wonder is dan ook dat dit mijn favoriete douchegel is van 2014. Ik heb hem vrijwel bij elke douchebeurt gebruikt en ben nu nog steeds niet uitgekeken op de geur. Fris en fruitig en goed om je dag mee te beginnen!

Favoriete Scrub

DSC01841

 

De fortune scrub van Rituals is mijn favoriete scrub geworden van 2014. Hij heeft een citrusachtige geur met korrels die waarmee je je flink mee kan scrubben. Hij laat een voedend laagje achter op je huid waardoor je huid ontzettend zacht aanvoelt. Een hele fijne scrub!

Dit waren mijn favorieten van 2014. Stuk voor stuk erg geliefd en ik ben blij dat ik ze ontdekt heb in 2014. In 2015 hoop ik nog meer fijne producten te ontdekken en te delen!

Wat is jouw favoriete product van 2014?

Liefs,
Merel

 

2 comments on “Favorieten van dit 2014”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.