DSC08474

 

ik laat mijn favorieten niet zo vaak zien. Want meestal gebruik ik toch dezelfde producten. Dit keer laat ik je ze wel zien. Want het afgelopen half jaar zijn mijn favorieten toch wel een beetje veranderd. Vandaag laat ik je dus mijn favorieten van dit moment zien. Van make-up tot huidverzorging. Van alles komt er voor bij.

DSC08469

Treacle Moon Those Lemonade Days

Ik ben dol op scrubs. Vooral van de wat grovere scrubs ben ik heel erg fan! Deze van Treacle Moon heeft een heerlijke geur die naar citroen ruikt (dat verraad de naam ook al wel een beetje). Maar vooral de scrubdeeltjes vind ik heel erg fijn. Ik gebruik mijn scrub een keer in de week op zaterdag. En er staat ook al weer een back-up klaar voor als deze op is. Ik weet niet zeker of je deze in Nederland kan kopen want ik heb hem zelf in Duitsland gekocht.

DSC08468

Renewing Argan Oil Of Morocco Shampoo & Conditioner

Ik heb al veel shampoo’s en conditioners gebruikt. Maar deze bevalt mij zo goed. Het is jammer dat je in Nederland meer dan 10 euro voor zo’n flesje moet neertellen. Ik heb deze wederom dan ook in Duitsland gekocht. Daar zijn ze alsnog 8 euro maar dat scheelt toch weer wat geld. De shampoo maakt mijn haar goed schoon en de conditioner zorgt ervoor dat mijn haar niet te veel pluist. ook hier zit weer een hele lekkere geur aan.

DSC08466

The Body Shop White Musk Eau De Toilette en Dove Go Fresh met komkommer en Green Tea

White Musk is een standaard geurtje van mij. Heerlijk om op een vrije dag op te hebben. Blijft helaas niet heel lang hangen, maar voor de geur vind ik dat niet uitmaken. Voor het gebruik van Deo’s maakt het voor mij niet veel uit. Maar telkens kom ik toch weer terug op die van Dove met komkommer en green tea. Ruikt niet overheersend naar parfum. Houdt mijn oksels droog en heeft een verfrissende geur.

DSC08465

Origins Zero Oil

Dat ik nog nooit eerder Origins heb ontdekt zeg. Want wat is deze Cleanser van hun fijn zeg. Maakt mijn huid voelbaar schoon en ruikt heerlijk fris naar mint. Als mijn geliefde Herbalism op is en ik niet meer zo vaak in het westen van het land kom ga ik deze zeker weer opnieuw aanschaffen.

DSC08464

Lush Lemony Flutter en Helping Hands handcreme

Ik ben dol op de lemony flutter van Lush. Dit is onderhand al mijn derde potje en het vierde potje staat al weer klaar. Elke avond voor het slapen gaan breng ik hem op. Sinds ik dat doe heb ik nooit meer last van haakjes bij mijn nagels. Het werkt dus echt! Helping Hands ruikt in het begin niet heel erg lekker. Maar wanneer je hem voor het slapen op doet en je de volgende ochtend wakker wordt zijn je handen zo zacht als rozen. Voor de geur hoef je het niet te doen maar voor zachte handen zeker weten wel!

DSC08472

Maybelline Baby Skin Pore Minimizer Max Factor Pastel Compact Pressed Powder

Ik ben nooit echt fan van Primers. Ze geven je een raar gevoel vind ik. Deze van Maybelline vind ik juist wel fijn. Hoewel je aan het begin voelt dat er heel veel siliconen in zitten trekt dit na een tijdje in je gezicht weg. Mijn make-up blijft er zeker beter door zitten wanneer ik dit draag.  De pressed powder van Max Factor is heel dekkend en heel er fijn.

DSC08471

Sleek Matte Me in Birthday Suit en Max Factor Miracle Match Foundation Light Ivory 40

Ik ben dol op Birthday Suit van Sleek. Een kleurtje die altijd op kan. Maar dan ook echt altijd. En blijft zo lang zitten. De Foundation van Max factor is net zo dekkend als de poeder hierboven. ook heel fijn voor de wat zwaardere dagen met wat meer onzuiverheden enzo. Fijn dat dit soort foundations bestaan.

DSC08470

Pastell Compact Blush in 01 Nude Mauve & Maybelline Lash Sensational luxurious

Weer wat van Max Factor. Haha. Deze blush geeft zo’n mooie roze/paarse gloed. Ook een kleurtje die ik graag gebruik als ik op stap ga. De Lash Sensational mascara’s van Maybelline vind ik geweldig. Geeft zo’n mooi resultaat. Gesepareerde wimpers en zo zwart als het maar kan. Ik heb er zelfs 3 als back-up liggen. Geeft denk ik wel aan hoe fijn ik deze vind.

DSC08463

Dat waren dan mijn favorieten van nu. Het wisselt wel vaak hoor. Wanneer er weer wat op is pak ik meestal weer een ander product er bij. Het is maar bij een enkel product die ik echt steenvast gebruik. Hopelijk vond je het leuk om te lezen.

Wat zijn jou favorieten van nu?

Liefs,
Merel 

 

1 comment on “Favorieten van dit moment”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.