DSC04788

 

Mag de tijd even stil staan. Dit jaar gaat voor mijn gevoel echt veel te snel. Het is gewoon alweer maart! Knijp je even mee in je arm. Aan het eind van deze maand zijn we gewoon alweer op een kwart van 2015. Maar helaas de tijd staat niet stil. En aan het eind van de maand is het voor mij weer tijd om mijn favorieten van die maand bij elkaar in een artikel te proppen. Toen ik de foto’s maakte had ik niet echt het idee dat ik nou zoveel nieuwe of oude favorieten heb gemaakt. Maar blijkbaar wel! Lees je mee wat mijn favorieten zijn?

De taart die je bij de inleiding is voor mij zeker een favoriet van februari. De Oreo Cheescake had ik gemaakt voor mijn verjaardag voor vrienden. En hij was echt goddelijk! Die ga ik zeker nog een keer maken! Als je deze cheescake ook wilt maken kan je op deze link klikken om naar het recept toe te gaan. 

 

DSC04991

Imagine Dragons – Smoke and Mirrors

Ik wist niet zo goed hoe ik dit op foto wilde krijgen. Toch is het aardig goed gelukt dacht ik zo. Het nieuwe album van Imagine Dragons net op de valreep in februari uitgebracht. Sinds die uit is luister ik hem vaak. Sowieso omdat ik bijna altijd Spotify op heb staan (de gratis versie met de leuke spotify reclames tussendoor, waarvan je ondertussen het deuntje mee kunt neuriën) en omdat ik van de muziek van Imagine Dragons houd. Fijne moderne muziek om mee te werken én om mee te zingen!

 

 

DSC04987

Foto’s van HEMA #Mobile Prints

Het is en was een hele hype in 2014 en nu in 2015, de polaroid foto’s. Je hebt de optie om een Fuij instax te kopen voor een redelijke prijs. Of wat vele net als ik deden bij HEMA de #mobileprints bestellen. Voor 30 stuks betaal je €7,50, wat omgerekend €0,25 cent per foto is. Dat is zeker niet goedkoop maar mijn moeder zegt altijd beter duur dan niet te koop, en zo is het. Als je 30 stuks in het begin erg veel vind – wat ik trouwens ook vond – kan je ze altijd nog bestellen met iemand anders. Dan kan je 15 stuks voor €3,75 kopen, en dat is dan weer een stukje goedkoper dan die €7,50. Maar goed, we hadden het over de foto’s. Nu het alweer een tijdje winter is verlang ik naar de zomer. Want ook al ben ik in de winter geboren, ben ik toch echt een kind van de warmte. Laat mij maar lekker bij de rand van het zwembad liggen in een warme zon, heerlijk! De foto’s die ik om mijn spiegel heb hangen in mijn kamer heb ik vorige zomer gemaakt allemaal zomerse foto’s waar ik met een grote glimlach naar kijk, fijne herinneringen. Deze zomer ga ik zeker weer dezelfde soort foto’s bestellen bij HEMA!

De #mobileprints kan je hier bestellen bij HEMA

DSC04983DSC04986 DSC04985 DSC04984

Never Have I Ever

Dit is een van de leukste cadeau’s die ik heb gekregen voor mijn verjaardag. Het boek heb ik gekregen van mijn broertje. Ooit vorig jaar had ik tegen hem gezegd dat dit mij een heel leuk boek leek. Gewoon om een keer te doen met vrienden. Blijkbaar had die naar mij geluisterd en kreeg ik het boek op mijn verjaardag. Het is een soort spel waardoor je je vrienden beter leert kennen en vooral om hilarische verhalen aan te horen!

Zo speel je het spel:
Ga zitten in een kring, iedereen met een drankje in zijn hand. De eerste speler slaat het boek op een willekereuige pagina open en leest de bewering op de linker- of rechterpagina hardop voor. Je vindt bijvoorbeeld de bewering:’Ik ben nog nooit gearresteerd’. Als je deze vraag ontkennend moet beantwoorden, omdat je in je leven wél een keer bent gearresteerd bent, moet je een slok of een shotje nemen. Iedereen die in zijn leven inderdaad nooit is gearresteerd, hoeft niets te doen. Geef het boek aan de volgende speler door, met de klok mee.

Ik heb het boek al geprobeerd op mijn verjaardag, en vind het zeker een aanrader! Erg gezellig en zo kom je op een avond zeker meer te weten van je vrienden! 🙂

Het boek kan je bestellen bij BOL.com

 

DSC04978

 

Het blijft langer licht!

Een van de fijnere dingen wanneer het lente wordt. Dat het ’s avonds langer licht blijft. Een ding waardoor ik zeker weet dat het weer lente gaat worden! Ook een klein favorietje van februari.

 

 

DSC04971

 

Diva van MAC en een zelfgemaakte sjaal

Diva heb ik in de voorjaarsvakantie gekocht in Groningen. En het fijne is dat ik er maar €4,00 voor heb betaald. Ik had namelijk nog een bon van stage liggen die nog op moest. Fijn zijn dat soort dingen! Over Diva komt als het goed is morgen een review van online.

In de voorjaarsvakantie was ik helaas ook ziek. Ik had bronchitis. Gelukkig is het nu allemaal weer goed gekomen door een antibioticakuur die ik trouwens nu ook gebruik voor mijn acne. De sjaal heb ik gebreid van 2 bollen wol van de Zeeman waardoor die nog maar €2,00 kost! Waarom kopen als je het ook zelf kan maken! Als je een beetje zoekt op youtube kan je een tutorial vinden over breien, kan je zelf er ook me aan de slag!

 

 

DSC04970

 

De reviews van deze twee staan al online maar mogen zeker niet ontbreken aan mijn favorieten lijstje. Die quattro heb ik vaak gedragen in de laatste week van Februari, en hetzelfde geldt voor de highlighter. Pareltjes zijn het! Als je ze nog wilt aanschaffen zou ik snel zijn, want ze zijn erg gewild!

De reviews kan je hier en hier lezen.

 

 

DSC04969

 

App: Zigzag

Over een verslaving gesproken wat is dit een verslavend spelletje! Wanneer ik niets te doen of wanneer ik wel iets te doen heb grijp ik naar dit spel. Het duurt niet lang en je wilt zo graag je highscore verbeteren!

DSC04965DSC04968 DSC04967 DSC04966

Kleurplaten inkleuren voor volwassenen

Kleuren voor volwassen was net zo’n hype als de polaroids foto’s. Iedereen wilde graag er aan mee doen. Vorig jaar heb ik er ook aan mee gedaan maar toen ik het druk kreeg met school en werk heb ik het toch wat verwaterd. Toen ik bij de Action was kriebelde het toch om weer te gaan kleuren. Want eigenlijk is het heel erg ontspannend en fijn om even een kleurplaat in te kleuren. Voor €3,00 had ik een kleurboek (€1,00) en stiften (€2,00). Als je op zoek bent naar goede stiften zou ik zeker even bij Action kijken! Ik heb nu al een paar kleurplaten af. Wat geeft het toch een voldoening wanneer je zo’n kleurplaat af hebt!

 

DSC04981

Ondertussen ben ik alweer 1100 woorden verder, oeps! Hopelijk vind je het een niet te lang artikel! Fijne favorieten van februari, met opvallend veel lifestyle dingen en maar een enkele van beauty. Ik vond het in ieder geval heel erg leuk om deze favorieten te schrijven voor jullie! Hopelijk vond jij het leuk om het te lezen!

Wat was favoriet bij jou in februari?

Liefs,
Merel 

3 comments on “Favorieten van Februari”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.